Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

Å jag har fått en award *skutt*

Av Sussi - 11 juni 2009 21:48

Gulliga Nina (som för övrigt fyller 40 år idag GRATTIS) har gett mej en award. Det är så man blir stolt och känner sej utvald :-)Denna award ska man ge till någon som man tycker har en ärlig anda gällande skapandet! Man ska även skriva 10 saker ärligt om sig själv.


1. Jag måste hela tiden ha ett projekt, antingen i mitt huvud eller "In action".

2. Jag kan ha världens PMS-humör!

3. Jag gillar raka och ärliga människor som inte vänder kappan efter vinden.

4. Jag säger inte alltid vad jag tycker även fast folk ibland tror det.

5. Om det inte vore så förbaskat dåligt betalt inom äldreomsorgen så skulle jag med glädje jobba där.

6. Jag tycker inte om människor som tror att de är "förmer" än andra.

7. Jag har en otrolig respekt för hårt väder.

8.  Jag tycker inte om att tanka bilen.

9. Jag tror på andevärlden.

10. Jag är väldigt tacksam för mitt liv.


Nu skickar jag denna vidare till Katarina, Eva, Elwa, Sollan och Nina såklart.


Ha en jättebra kväll nu.

Kramen


 
ANNONS
 
Eva

Eva

12 juni 2009 16:32

Tack för utmärkelsen. Jag blir jätteglad och tacksam. Det är bara det att jag har beslutat att inte lägga upp utmärkelser jag får på bloggen. Jag vill bara visa mitt skapande och inte en massa "sanningar" om mig själv. Hoppas att du inte tycker att jag är knäpp eller otacksam för jag blir väldigt glad när jag får en men jag kommer inte lägga upp den på bloggen ;)
Vilka fina kort du har gjort, själv har jag inte tid till annat än arbete just nu. Ska vara ledig en veck efter midsommar och är det dåligt väder då ska jag pyssla hela dagarna.
Kram Eva

http://www.mincreativasida.blogspot.com

 
Ingen bild

sussi

12 juni 2009 22:45

Helt okej Eva. Jag tycker absolut inte att du är otacksam. Full respekt för ditt beslut. Ha en bra midsommar!
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se