Alla inlägg under januari 2009

Av Sussi - 21 januari 2009 10:58

Så är man hemma i kalla Sverige igen....känns så där måste jag säga..

Har längtat så det gjort ont ibland efter mina älskade pojkar men annars hade jag kunnat stanna ett tag till. Vi lämnade ett soligt Sharm el Sheik med 23 graders värme och kom hem till snö och - 2 grader. Hur kul var det på en skala?? NOT at all....

Igår:

Idag........vill jag inte ens ta kort på :-(

Hotellet var helt okej. Hade nog väntat mej lite mer av ett Hiltonhotell faktiskt. Servicen och maten helt okej men badrummet i vårt hotellrum var fullt med svartmögel och det luktade inte bra! Tur att ingen av oss var allergiska för då hade det inte gått att bo i det rummet.

Det har blivit väldigt dyrt i Sharm el Sheik vad det gäller mat och dryck. Silver och guld är inte heller billigt längre om man jämför med några år sen. Gjorde mej några bra affärer på väskor...*hehe*..jojje loves me and my bags!! Köpte bara tre stycken ju..... Här hemma så kanske priset skulle landat på cirkus 1500-2000:-. Sussilull prutade!! Mycket!! :-)

De säger att om man gjort en bra affär i Egypten så önskar butiksinnehavaren dej inte välkommen tillbaka. Sussilull är inte välkommen tillbaka....*mooooohahahaha*.

Annars är det jobbigt att gå i Naama bay. Alla har "special price just for you today" och de är på som bara den. Som en pain in the ass. Vi handlade mest av de som inte drog in oss i butikerna. Mycket ryssar var det där också. De är ju också ett ...ja kan man kalla det "knepigt" folk?

Nåväl. Jag har tankat! Sol och värme och vackra blommor!!

Egyptens bouganvillas är inte att leka med. De är sååååå stora!

Solnedgångarna med den efterföljande färgen på himlen är också ett färgstarkt minne att ha:

Sist men inte minst. Mycket har jag sett i kreationer av handdukar på hotell man bott på i Egypten men detta var den häftigaste jag sett:

Värsta krokodilen!! Tänk på att sängen var en 140-säng och den lång över hela. Coolt

Nu ska jag tvätta bort all sand ur kläderna sen ska jag ut på stan och prata Svenska! Hallelujah!

Av Sussi - 16 januari 2009 18:40

Ett litet livstecken fran Sharm el Sheik. Vadret ar super (forutom idag da det varit lite molnigt). Varmt och skont. Vi har varit och prutat i lite affarer har. Jojje ar jatteglad att jag tycker om vaskaffarer...*hehe*. Pa hotellet finns det sju olika pooler men bara en uppvarmd och dar ligger jag ... Vi har varit vid stranden men inte badat dar eftersom det blaste for mycket. En annan dag far det bli.

Hoppas att ni alla har det varmt och skont hemma i El Stockholmo!

Ses!

P.S Araberna har inte a,a och o pa sina tangentbord *asg*

Av Sussi - 12 januari 2009 21:05

...så måste jag ju ladda upp mitt bidrag till kortinspirationsbloggen. :-)

Valentinkort i färgerna grått, svart och rött.

Silver är väl grått va??? ;-)

Bakgrundsstämpeln är Sonja Aldéns för att du finns... hjärtat kommer från C D´s och från mitt hjärta till ditt är Magnolias. Jag har använt mej av watermarkdynan och sedan "målat" med torrchalks. Texten är embossad med silver.

När jag ändå är på G här så lägger jag ut ett grattiskort jag gjorde inspirerad av Creamaria :


NU blir ni utan mej ett tag!!

Och tack Anna för hälsningen....ta det lugnt...du är också snart där! ;-)

Må bäst!


Av Sussi - 12 januari 2009 19:51

Hann till Malin på papprika idag efter jobbet. *puh*..var ju bara tvungen att köpa lite papper från Basic grey så jag har när jag kommer hem.

Idag gick dagen fort, precis som alla andra dagar. Jag har faktiskt ingen resfeber alls men man ska inte ropa hej....det är ju en hel natt kvar.  Eftersom jag har varit där förut så vet jag ju vad som väntar så jag tror nog att febern inte kommer slå till.

Idag fick jag en trave med pepparkakor inslagna med typ ett skosnöre. Dessa pepparkakor tyckte personen att jag skulle äta en om dagen av  så att Jojje skulle få en dräglig semester......Hallå!!! Jojje????

Jag då?

Men du....du kommer få det tråkigt utan mej där på jobbet en vecka framåt. INGEN att retas med eller hacka på! Hur ska det gå?

Läs horoskopen varje dag så du vet vad som händer ;-) och du...jag lämnade pepparkakorna på bordet i mitt rum så "in case of emergency" så kan du få "öppna" paketet och smaka en.

Lollo ! Jag litar på dej att du styr upp det här nu när jag är borta och Anki!! Ta ingen skit från Tomas! Stå emot!! *asg*


Idag öppnade jag kuvertet som jag fick från gulliga Nina. Det var ett ursnyggt popupkort i det! Så jädra fint. Tack så hemskt mycket, jag vart jätteglad! *hoppar och skuttar*


Nu tar jag semester en vecka eller så :-)

Vi ses när jag kommer hem!
Ha en bra vecka!

*sjunger* Kram till alla mina vänner och alla som jag känner, nu ska vi leva loppan tjolahej tjolahoppsansa!!

Av Sussi - 11 januari 2009 22:19

Jag är kär!

Kolla in bitter sweet kollektionen från Basic Grey.

Jag är störtkär i Rocky road

och Cherry Cordial:

Om jag hinner i morrn efter jobbet så åker jag raka vägen till Malin på Papprika eftersom hon har fått in dom i sitt sortiment. Åhhhh jag blir sååååå glaaad!! ¨


Av Sussi - 11 januari 2009 13:10


 

Nu har jag hittat en blogcandy till....denna gång dock inte i stämpling utan mer heminredning. Bloggen är helt underbar och man kan spendera många minutrar där kan jag lova.

Vart??? HÄR  Älskar sött heter den....gulligt tycker jag!

Av Sussi - 10 januari 2009 17:03

Det Ni! På tisdag åker jag och tankar lite sol. Jag längtar verkligen nu. Längtar dock hem redan också eftersom mina barn inte ska följa med. Det är bara jag och han jag delar DN med som ska åka. Ja de flesta av er känner ju till honom . Den ödmjuka, försiktiga gubben jag är gift med....NOT. Att jag är gift det stämmer men mjuk....njae....Den enda gången han är mjuk och mild är nog när han ska plocka upp små små muttrar som han tappat på garagegolvet när han mekar. Ja ja..jag hoppas på att de inför vårdbidrag snart så jag tänker hålla fast vid honom!! *ler*

Närå....han e go......

Iallafullafall så ska vi åka på tisdag. Mot Sharm el sheik. Jag har redan varit där en gång för några nätter sen och då var jag i tunnlarna vid gränsen för att smuggla ut folk med min firmabil *schock* Vet ni hur jobbigt det är att försöka gömma en volvo v70 med en stor företagslogga på?? JÄTTESVÅRT. Speciellt som det bara finns sand överallt.....*Asg*..Ja vad är det det kallas? Resfeber tror jag bestämt.

Tänkte visa upp ett kort jag gjort. Inga stämplar på utsidan. Bara papper.

Ha det gott!

Av Sussi - 8 januari 2009 20:34

Det är inte klokt va?? Bloggcandy till höger och vänster!! Kika in här hos Scraphorse och se vilken jättepåse med gott och blandat!! :-)


Dagen har förflutit. I morrn är det redan fredag. Man blir ju helt dagvill när det har varit helger. I morrn ska jag hem till en arbetskamrat och äta middag. Det ska bli mysigt. Det var mindre mysigt när jag släppte bomben här hemma om att jag skulle bort en fredagkväll.....VA VÅRAN TACOKVÄLL???? När ska vi då äta tacos? Ja ni förstår vilken rutinfamilj jag lever i....*hihi*. Jojje är på kickoff så här är det lugnt och skönt. Ingen kompressor som mullrar igång i garaget, lacklukt  i vardagsrummet  eller american choppers på tv. Jag kan göra preciiiiiiiiiiis vad jag vill! :-)

Jag skyndar mej nu så kan jag välja program på tv:n alldeles själv.

Sov gott hörrni och tack så hemskans mycket för att Ni läser min blogg. Det är kul tycker jag även fast jag inte alls vet vilka ni är.

Må bäst!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards