Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Dan före dan före dan före dan

Av Sussi - 10 januari 2009 17:03

Det Ni! På tisdag åker jag och tankar lite sol. Jag längtar verkligen nu. Längtar dock hem redan också eftersom mina barn inte ska följa med. Det är bara jag och han jag delar DN med som ska åka. Ja de flesta av er känner ju till honom . Den ödmjuka, försiktiga gubben jag är gift med....NOT. Att jag är gift det stämmer men mjuk....njae....Den enda gången han är mjuk och mild är nog när han ska plocka upp små små muttrar som han tappat på garagegolvet när han mekar. Ja ja..jag hoppas på att de inför vårdbidrag snart så jag tänker hålla fast vid honom!! *ler*

Närå....han e go......

Iallafullafall så ska vi åka på tisdag. Mot Sharm el sheik. Jag har redan varit där en gång för några nätter sen och då var jag i tunnlarna vid gränsen för att smuggla ut folk med min firmabil *schock* Vet ni hur jobbigt det är att försöka gömma en volvo v70 med en stor företagslogga på?? JÄTTESVÅRT. Speciellt som det bara finns sand överallt.....*Asg*..Ja vad är det det kallas? Resfeber tror jag bestämt.

Tänkte visa upp ett kort jag gjort. Inga stämplar på utsidan. Bara papper.

Ha det gott!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sollan

10 januari 2009 23:17

Snyggt kort! Läckert att ha utan stämplar. Åh, men hoppas ni får det bäst och ta det lugnt. Låt inte mannen sälja dig för några kameler för jag vill gärna att du kommer hem igen så vi kan ses snart.
Kraam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se