Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Ännu mera godis!!

Av Sussi - 8 januari 2009 20:34

Det är inte klokt va?? Bloggcandy till höger och vänster!! Kika in här hos Scraphorse och se vilken jättepåse med gott och blandat!! :-)


Dagen har förflutit. I morrn är det redan fredag. Man blir ju helt dagvill när det har varit helger. I morrn ska jag hem till en arbetskamrat och äta middag. Det ska bli mysigt. Det var mindre mysigt när jag släppte bomben här hemma om att jag skulle bort en fredagkväll.....VA VÅRAN TACOKVÄLL???? När ska vi då äta tacos? Ja ni förstår vilken rutinfamilj jag lever i....*hihi*. Jojje är på kickoff så här är det lugnt och skönt. Ingen kompressor som mullrar igång i garaget, lacklukt  i vardagsrummet  eller american choppers på tv. Jag kan göra preciiiiiiiiiiis vad jag vill! :-)

Jag skyndar mej nu så kan jag välja program på tv:n alldeles själv.

Sov gott hörrni och tack så hemskans mycket för att Ni läser min blogg. Det är kul tycker jag även fast jag inte alls vet vilka ni är.

Må bäst!


 
ANNONS
 
Lollo

Lollo

8 januari 2009 20:45

Tycker Jojje om American Choppers, jag har tröjor från dem. Jag har köpt på nätet. Men jag har konstig lukt och ljud här hemma nu när de borrar för bergsvärme här utanför. Men det är ju över om två veckor. I morgon ska vi hade det mysigt och äta gott. Ses i morgon vännen. Kram

http://rigolet.bloggagratis.se

 
Sollan

Sollan

8 januari 2009 22:20

MÄÄH! Jag läser ju din blogg, juh - det vet du ju.Härligt att ha huset för sig själv. Jamen ja, rutiner är till för att brytas? Säger hon som har Spagetti o köttfärssås på menyn varenda fredag...himlar med ögonen

http://solvin.wordpress.com

 
Ingen bild

Inger

9 januari 2009 09:33

Samma här, varje dag, och ler lika mycket varje dag. Kram Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se