Alla inlägg under oktober 2008

Av Sussi - 12 oktober 2008 12:03

...*asgarv*..Igår var vi på kalas! Alex fyllde 8 bast. Mycket folk och barn där såklart. Eftersom det var på Jojjes sida så var det ju hans släkt som var där.

Vi satt i köket och fikade...då säger en av gästerna att jag har blivit gladare nu för tiden...jaså?? Känns som jag har varit lycklig jämt i stort sett kanske att jag är lite gladare för att man har nytt jobb, nytt hus och naturligtvis har förlorat ett och annat kilo i vikt....men jag anser mej att alltid ha varit lycklig. Då säger jag så här: och det är det som kan ha blivit helt fel och det måste jag ju förklara för de som satt där:

- Jag är inte mycket gladare idag än jag var för ett år sen...det beror kanske på vilket sällskap man är i.....

Ooooops...ja vilken groda. Alltså jag menade nu inte dom men förstår ju att det kan ha låtit så....

Ja ja....tur man ska på kalas idag med så man kan förklara sej lite! *asgarv*

Sitter och knåpar lite med julkalendern. Har kommit så långt att jag har tömt ut tändsticksaskarna. Nu ska jag bara välja papper och dekorationer också. Måste väl göra två stycken är jag rädd då jag har ett stort och ett litet barn...och det stora älskar paket!

Sen bär det av till Södertälje. Ska bli kul att se hur Monica har det eftersom jag aldrig varit där.

Åsså säger jag grattis till Lollo en gång till:

Grattis!
Ses i morrn!


Av Sussi - 6 oktober 2008 21:25

I dag slog det mej....

Jag skulle gå ut och gå eftersom vi har stegtävling på jobbet. För några år sen hade det sett ut så här:

På med högklackade stövlar och en snygg jacka. Ingen mössa eller vantar för det är ju inte coolt. Reflex vadå? Bilarna får väl se sej omkring.

Iväg till affärn och handla. Handla mycket onyttigt och lägg gärna ner det i två plastkassar så att det verkligen håller. Självklart hade jag inte gått en omväg till affärn för att samla steg till en "j-la" stegtävling ...sånt tönt!

Vid stora vägen skulle jag stappla över även om det kom en bil. Hallå!!!...han får ju vänta tills jag har gått över.

Idag "några" år senare:

På med sköna gympadojjor och varm fleecejacka. Även vantarna åkte på liksom reflexen så att bilarna verkligen skulle se mej ( det började ju trots allt skymma). Tog en härlig promenad för att ta mej till affären. Sådär en 4000 extra steg för det är ju trots allt stegtävling på jobbet... ;-)

Vid affärn; köpte mjölk och lade ner det i miljökassen som jag hade gått och burit på hela promenaden.

På väg hem tryckte jag på knappen vid övergångsstället trots att det inte kom så många bilar och väntade snällt på min tur.


***GGGGGGGGAAAAAAAAHHHHHHHHH*


Hur har det blivit??????


Av Sussi - 5 oktober 2008 17:10

Bara gubben och jag....framför isprinsessan på tv och kaffe och kanelbulle!

Åsså öppna spisen förståss....


Av Sussi - 5 oktober 2008 16:32

Dans - Bugg motsvarar 8850 steg eller 355 kalorier!

Många steg vart det då!! Detta är räknat på 60 minuter.

Av Sussi - 5 oktober 2008 16:18

Jodå..jag lever...men tycker sååå synd om dom som är på färjan idag!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3464760.ab

Kan nog tacka min skyddsängel för att jag åkte i fredags.

Kvällen började hemma hos "lolis" (som för övrigt köpte "lollis" på båten ;-)). Jag hade skämtat med henne och sagt att hon kunde göra snittar tills jag och Anki kom och tror ni inte på själva f-n att mänskan hade gjort det! *stum*

Mums fillibabba var det med snittar, ost och kex och lite vin för att värma med. Sen åkte vi in till Mosebacke och parkerade bilen och så en liten tur ner till båten. Fick en bra hytt högt upp ( för det ville ju sussilullan ha). I hytten stod det en flaska champagne och väntade på oss!! TACK PIA!! God var den och bubblorna skumpade rejält i knäna när vi väl skulle gå till a la carten. Mer vin och god mat. Vi tog första sittningen så vi skulle få bra platser i danssalongen. Och bra platser fick vi. Vi var nog först där tror jag.

Till saken i a la carten var att vi inte hade "ätit" upp våra pengar så vi fick med oss två flaskor vin därifrån. De smusslade vi ju med till dansbaren så klart. Lollo fick öl och vi "smuttade" eller vad det heter på vårt vin :-)

Kom ett gäng från en firma och satte sej vid bordet intill men det slutade med att de senare satt vid vårat. Kvällsnotan för mej slutade på 40:- och det var för en öl som jag köpte till Lollo å kan ni tänka er att jag fick både vin och Jäger. Jäger som jag förövrigt trodde var en lakritsshot och upptäckte inte misstaget förrän jag skulle svälja ...och inte bet jag väl av heller direkt. Fy f-n!

Sen var det dax!! Myyyyycket dans vart det! Hela kvällen närmare bestämt. Från 21-02 och efter det räkmacka och kaffe. Ja det var nog lite överkurs för det hade räckt med ett glas vatten vid det läget men men....kostar att ligga på topp!' *hehehe*

Nog hände det grejjer på båten alltid....men som Fia från Mälardalens "någonting" sa:

What happens on Östersjön stays on Östersjön.

Nu blir det lasagne och i morrn jobb!

CU!

Av Sussi - 2 oktober 2008 19:51

....å i morrn vid den här tiden så är man bara packad.....*mmmoooohahhaha*.

Resan går till Åland. Birka paradise är det som ska få den äran att ta mej och några av mina kära arbetskamrater dit. Ska verkligen bli skoj för nu har jag även kollat smhi och ingen blåst att tala om blir det heller. Skönt.

Hade det blåst mycket så hade jag hoppat av. Tråkig som man är.

Nu får vi bara hålla tummarna för att man orkar lite längre på kvällen än en normal fredag när man självdör i soffan fram emot 8-tiden.

Nåja...jag kan ju självdö i den på lördag. Gulliga Jojje kommer in och hämtar mej vid båten. Det är tur att jag har han....fast mest tur är det att han har mej förståss... ;-)

Ha nu en riktigt trevlig fredag alla glada! Jag tar en paraplydrink för er med i morrn!

Skepp ohoj!!

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards