Alla inlägg under oktober 2008

Av Sussi - 24 oktober 2008 22:10

och den "favvon" är The Rasmus nya.

Det är inte världens bästa men på något sätt så fastnar slingan i huvudet.

Lyssna så får ni se själva!


Av Sussi - 24 oktober 2008 21:23

...ja kanske inte så mycket efter syftet att åka men ändå att man åker. Till Egypten alltså.

Vi kommer att bo precis vid Naama Bay och stranden. Pontonbrygga rakt ut till Röda havet. Vad kan man göra där?

Bada såklart...och så ska jag snorkla. Det är ju som att dyka i ett akvarium! Jag ska också ta reda på om delfiner luktar fisk eftersom inte Lollo gjorde det när hon var i Australien..... ;-)

I El gouna åkte vi ut med båt men snorklade aldrig. I Naama bay sist vi var där så snorklade vi från brygga och det passade mej alldeles utmärkt.

Märkligt det där....jag skulle aldrig kunna dyka men snorkla är okej. Har funderat lite över det där med firrar. En del simmar ju ryckigt medan andra ser ut som de svävar fram. Fick faktiskt lära mej att det är revirtänk i vissa simsätt. Hade jag ingen aning om ...så om det är någon i Naama bay i januari som ser sussilullan flyga upp ur vattnet så är det för att hon sett en Nemo som simmat ryckigt! Ha! ;-)

Idag så vart det pizza här hemma. Ja faktiskt. Vi frångick principerna att äta tacos och tog en pizza och sushi istället. Jag tog sushi...of course. När jag stod i kön så mötte jag en fd arbetskamrat och fick en lägesrapport om MAXI. Ja det är bara att konstatera ....de klarar sej bra utan mej *snyft*.

Ja ja..det var inte det värsta. Hon hade nämligen stått i EN TIMMA OCH TJUGO MINUTER och väntat på sin sushi!!!

Hajja!

Nu vart det mycket fisksnack både över och under ytan och observera ordet som jag avlsutade med *pekar uppåt mot hajja*....finurligt va?


Av Sussi - 23 oktober 2008 19:41

....så kan man förkorta mitt liv just nu ;-)

Annars är det bra! Damn good kan man säga. Mår jättebra och känner mej jätteglad! Ja helt enkelt är det läge att ta vara på tiden så det ska jag göra.

I morrn är det födelsedagskalas på jobbet. Peter fyller 30 år *sjunger ja må han leva och blåser fanfarer*!!!! Dagen till ära så får vi smörgåstårta vilket kommer innebära att jag kommer att sitta och gäspa som en galning på lunchen eftersom min mage inte riktigt tål det..men va fasen..är det fest så är det!

En liten tripp till Finland ska en del av jobbet göra nästa helg för att fira jubilaren. Själv hoppar jag över det med tanke på höststormar...*huvva*.

Jag får fira hemma i Svedala istället :-)

Idag hade jag med mej julkalendern *pekar ner mot ett annat inlägg* till jobbet för jag tänkte visa Lollo och nu är det bestämt! Hon kommer hit och vi pysslar några tillsammans. Jätteroligt ska det bli! Sen är det nog en till som är "fast" i stämpel- och alteredsekten...*hehehehe*.

Ja så hade vi ju det här med stegtävlingen.....jag kan bara säga så här:

- Va ? är det stegtävling?

;-)

Ses i morrn allihopa!

Nu ska jag gå och bara må jättebra trots onda auror och tvångsmatningar av fruktsallader. Jag har inte tagit men av det menar jag *hihi*


Av Sussi - 21 oktober 2008 21:10

Jo det ska jag tala om ....jag satt i fåtöljen och tittade på två kapitel av prison break. I den andra pausen tänkte jag att jag går och gör mej i ordning för natten och lägger mej i sängen och tittar klart.

Jaha?? Sen då??

Jodå jag kollade en sväng till i sängen...sen vart det reklam igen. Då tänkte sussilullan att jag vilar ögonen lite nu bara i pausen...

Japp..

Så vart det med det slutet av prison break.

Nästa vecka ska jag inte överhuvudtaget tro att jag ska kunna gå och lägga mej och titta klart.

 No way!

 Då är det tändstickor och fåtöljen som gäller!

Ikväll har jag suttit och sytt på pärlor på mina virkade "snöflingor". Det är ett j-la s-it-göra kan jag be om att få tala om. Pillrigt så in i norden! Har gjort 4 stycken så nu är det bara 5 kvar...*blä*. Dom får jag ta tag i i morgon när det är dax att åka upp till Bibbi igen.

Mot tändstickorna och fåtöljen för det är säkert något roligt program som man inte vill missa nu!

:-)

Av Sussi - 20 oktober 2008 21:47

.........sen så!!


Av Sussi - 19 oktober 2008 22:01

Var ju tvungen att prova mina nya block från Crafty Inviduals.

Resultatet:


Av Sussi - 19 oktober 2008 15:49

....är klar! Äntligen!

Nu har jag en stor påse tändstickor till ingen nytta....*ler*

Fick ett tips på ett forum där man kunde göra ett kort där det stod "stick och brinn" och så kunde man klistra dit ett gäng tändstickor. Nu ligger det till på det här lilla viset att jag skulle aldrig ta mej den tiden att lägga ner på ett kort till någon jag vill ska sticka och brinna men idén var ju onekligen kul.

Kalendern är alltså gjord av 24 stycken tändsticksaskar som jag limmat ihop. Sedan har jag använt mina stämpeldynor i olika färger och färgat in "lådorna". Jag har stämplat och stansat och dekorerat med. Pappret är faktiskt inget julpapper utan heter i Skördetid. Jag tyckte att det passade bra som julpapper så därför använde jag det :-).

Nu ska man bara komma på vad man ska lägga i de små askarna....24 "små" presenter. Hur lätt är det?????!!!!


Av Sussi - 13 oktober 2008 19:20

...där vänder man på födelseår månad och dag?? Rätt käckt faktiskt för det innebär ju att när man börjar känna sej gammal så kan man ju flytta till Norge.....*asgarv*

Det är rätt spännande att ett land som inte ligger så långt bort kan ha så "udda" namn mot vad vi har här. Både på personer och adresser. Men men...mycket ska man lära innan öronen trillar av. Der var någonstans jag läste att ju mer man lär sej desto mer vet man att man inte visste.....

Ja det ligger något i det.

Stegen i stegtävlingen på jobbet "går" inge vidare.....*mooohahahaha* (nu var jag sådär rolig igen ;-)). Det är ju jättesvårt att komma upp i steg. Inte orkar man träna heller..eller orkar och orkar. Det handlar väl mer om disciplin men om jag inte kan ha det på Jojje så är det ju förlåtligt att jag inte har det på mej själv.

Idag fick jag minsann höra.....att Stina har varit och tittat på hus ...STINA!!! Du har "glömmit" att berätta detta för din bästa kompis!

Åsså hörde jag att det är ett annat hus på G......nära mej :-) Då kommer ni väl å fikar va?

Hörs!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards