Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

I tomteverkstan i dag....

Av Sussi - 13 augusti 2008 21:47

...så har jag gjort några fler julkort i olika modeller. Det är så kul att man glömmer tiden när man sätter sej!

Jag som skulle ha gått ut och promenerat.....fast......nu slapp jag ju det.....:-)

Gjorde ett kort med en av Tim Holtz stämplar. För den som inte vet vad det är så är det en tomtesilhuett.

Alcoinks på acetat och sedan stämplat med dyeink som jag sedan torkat av direkt. Då träder det genomskinliga fram. Biljetten har jag gjort efter en beskrivning på Stämpelbodens blogg. Inte riktigt likadan men nästan!

Här nedan kommer jul"tim"ten.... ;-)


Jag gjorde ett annat häromdagen med snöstjärnor på....


Och så ett kort som har legat länge utan att bli färdigt...men nu så anser jag det klart! Stämplarna kommer från Stämpelboden.


Jag lade lite 3d-lack på örhängena så att de "stack ut" lite. Syns mer i verkligheten kan jag säga....

Jag fick en fråga idag om jag visar upp allt jag gör på min blogg men det gör jag inte.....då skulle jag inte göra annat än att blogga och lägga in kort varje dag. När man väl sätter sej med korten så gör man ju flera stycken på en gång. Det är bara några stycken som man visar. Jag har ju turen att få sälja många av de korten jag gör! Å det e kul!!!


 
ANNONS
 
C.C

C.C

15 augusti 2008 10:03

HJÄLP vad snygga kort ....... Men Julkort redan :))) Klar med julklapparna också :))

http://rymdblomman.bloggagratis.se

 
soffan

soffan

19 augusti 2008 10:52

Vad mycket snyggt du har gjort, julkortet var härligt och Trollmor gillar jag oxså. Hoppas det går bra att jag länkar till din sida .Tack för titten inne hos mig och svaret på frågan är att jag har inte gjort mönstret på tomtarna själv utan jag har en bok som heter " Sy tomtar & småfolk" av Isolde Garm.
Ha en bra dag
Kram / Ann-Sofie

http://farmorshobby.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

21 augusti 2008 18:29

Åh, vilka fina julkort. :) Speciellt de två översta. Underbara färger.

http://www.creamaria.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se