Alla inlägg under juni 2008

Av Sussi - 12 juni 2008 22:41

...håll tummarna nu!!!!!!!!!!

Kronblom och jag har köpt nya sängar!!  

Förlåt alla Jägersroare men jag hoppas att ni får mycket regn på midsommarafton!


Av Sussi - 9 juni 2008 22:23

Idag så hade jag tid hos Cissi för klippning....och det var ju bra :-)

Innan jag satte mej i stolen så sprang jag upp på affärn för att handla en banan och smörgås till middag. Då möter mej en syn som jag vart så otroligt glad av att se. Utmed räcket in till affärn så står det 7 st pensionärer (och nu snackar vi 75-85 årsåldern) lutade och äter varsin glass. Det som var så underbart var att de stod på rad och bara njöt av sina glassar...Likadant stod dom när jag kom ut ifrån affärn så då kunde jag inte hålla mej från att fråga om det var "glassligan" som stod där och jag trodde aldrig att de skulle sluta skratta. Det var nog först då de förstod hur det såg ut där de stod och "hängde". Helt underbara gamla människor. Så ska jag bli när jag blir stor..... :-)

Slänger in en bild på en ny tagbok som jag gjorde i helgen. Vad jag gjorde på papprika ikväll får ni se en annan dag.

Sweet dreams!

Av Sussi - 8 juni 2008 22:01

Det var jättelänge sen jag gjorde. Vart inspirerad av Carina som stämplade hej vilt på papprika sist så att jag också dammade av pennorna och gjorde några i helgen. :-)

Ett dopkort färglagt med torrchalks hann jag också med....åsså en tagbok till men den visar jag en annan dag.

Lade lite glitter på fjärilen och det är som sagt mycket vackrare i verkligheten än det blir på bild.


Dopkortet är färglagt med torrchalks och bakgrunden har jag "suddat" ett rutmönster lite sporadiskt på. Ganska häftig effekt vart det.


Nej hörrni....nu ska sussilull ladda inför frissan i morrn! Måste surfa efter frisyrer! Ha de!

Av Sussi - 8 juni 2008 17:30

Vi packade fika och sen begav vi oss till Sandviken. När vi kom var det inte alls många där men när vi åkte!!! Vi var nere redan kl 10.00 och vi åkte hem 12.15 Lagom länge för att solskyddet skulle börja avta och den där fina "röda" solbrännan tittade fram :-)

Tedde badade men det gjorde inte jag. Det var rent ut sagt skitkallt i vattnet.

G och T har varit på förarutbildning i dag så nu väntar vi med spänning på körkortstillståndet så vi kan börja åka. :-)

Hammocken har jag också (med hjälp av Tedde) lyckats bära till baksidan så nu efter maten väntar en god kopp kaffe med cheesecakeglass i skuggan i hammocken.

 Peace friends!


Av Sussi - 6 juni 2008 16:07

*sjunger*..ja må hon leva....

Har varit och fikat hos mamsingen på förmiddagen. Satt ute på hennes altan och det var så skönt. När vi kom hem var det inte lika skönt för då grävde vi igen det stora hålet på framsidan. Det tog nästan 3 timmar och en värkande rygg senare! Det känns att den sitter där den sitter kan man säga.

Igår var jag på studentmottagning hos mina kusinbarn. Jättetrevligt att träffa dom för det är ju inte alltför ofta tyvärr. Men ja ja....alla har ju sitt naturligtvis.

Gjorde ett "påsalbum" till mamma istället för kort. Tanken var att hon skulle fått det på mors dag men jag hann inte klart det utan gjorde klart det nu. Albumet är gjort av små papperspåsar ( ni vet såna där godispåsar utan botten utan som bara är ihopvikta....försökte föklara iallafall...).

 

Det var återigen Eva på papprika som visade oss hur vi skulle göra.

Tack för det! Nu ska jag pyssla ihop ett tagbröllopskort!

Ha en riktigt skön nationaldag!

Av Sussi - 3 juni 2008 22:25

...vart det! Nu väntar man bara på att få se det lilla underverket... :-)

Gjorde ett litet minialbum med tillhörande lilla ask. Locket till asken var jätteknepigt att vika! Slet mitt hår kan jag säga men till slut så vart resultatet så här:


Och minialbumet som ska ligga vikt inuti ser ut så här när man vecklar ut det:

Väldigt roligt att göra faktiskt.

Man kanske kan göra en liten receptbok och ge bort eller en ordspråksbok? Tål att tänkas på...

Vidare så har vi ju studenter i släkten och igår var jag ju på papprika och Eva visade hur vi gjorde en tagbok. Himlans skojsigt och jag kom att tänka på att varför inte göra en studenttagbok? Presentkortet som vi ska ge bort passade ju perfekt i sista fickan!!! Kunde inte bli bättre.

Till tagboken gick det åt 3 st cardstock och ett mönstrat papper. Man bör ha lite hårdare kartong till fram och baksidan. Också jättekul att göra och resultatet ser ni.......................................här:

:-)

Jag hoppas att jag gett lite inspiration till någon annan som inte vet vad man ska ge i studentpresent eller födelsedagsgåva!

Natt natt!

Av Sussi - 1 juni 2008 20:56

Oj va vi har jobbat idag!!! Stämplat, stämplat, brayat, sandpapprat och gud vet vad!! Så himla roligt var det. Jag hoppas att alla var nöjda med dagen och de tekniker som de fick med sig i bagaget. Själv somnade jag som en stock efter att de gått hem. Ett litet minne av dagen:

:-)


Av Sussi - 1 juni 2008 08:35

En helt klarblå himmel och temperaturer som väntas upp mot 30 grader är vad jag har framför mej idag. Känns helt underbart att vakna upp till det.

Vi ska stämpla hela dagen! :-)...inne!!! .... :-)

Igår var det skolans dag på yngsta sonens skola och det innebar hamburgergrillning för vår grupp. ca 300 hamburgare stod vi och grillade i 28 graders värme så idag ska det bli skönt att vara inne.

OCH!! Idag är det även 1:a juni vilket i sin tur innebär bröllopsdag! Om han kom ihåg?????? Hmmmm.........

Ha en underbar dag alla glada och glöm inte solskyddfaktorn!

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards