Alla inlägg under maj 2008

Av Sussi - 10 maj 2008 11:47

Såklart så ska alla fröknar ha varsitt kort till skolavslutningen. Tedde har valt färger och stämplar. Han ville inte göra korten så det "åkte ju jag på" :-)

Oj va ledsen jag blev då...... ;-)

Alla stämplar är inhandlade på http://www.papprika.se/

Korten är scannade med plastficka så därför är det lite suddigt i kanterna.


ANNONS
Av Sussi - 7 maj 2008 21:22

..fast nu kommer här ett litet inlägg iallafall. Har faktiskt inte hänt så mycket. I måndags var jag till papprika och knåpade ihop några kort. Fröken Eva var också där och det var ju kul att träffa henne. Dessutom som grädden på moset så hade hon med sej mina stämplar som snälla pysselpetra hade köpt till mej så nu ligger det två fina ark med tim holtz stämplar och tittar på mej.... :-)

Igår fyllde lillasyster år så det var lite kalas på kvällen. Hennes svärmor kom dit med ett så vackert halsband (inte bara vackert det var skitsnyggt!) som hon hade gjort. Det liksom slet och drog invärtes att ett sånt måste även sussilull ha så nu har jag beställt ett av syrran! :-) Vad har man inte annars lillasystrar till?? Storasystrar kan ju andra saker så dom behöver inte lära sej att pärla har jag kommit på. Dessutom så skulle jag aldrig ha tålamod att sitta och pillra med sånt där....nej...inget för sussilull.

I morrn håller vi tummarna för fint väder för det är femkamp på grönan på kvällen och jädrar i min lilla låda vad jag ska KÄMPA!!!

All for one ..one for all!

Ja nu är tv igång igen....uppdrag granskning...vad säger man? Är det inte lite viktigt att vissa saker får åtgärdas i det tysta ibland?ANNONS
Av Sussi - 3 maj 2008 12:31

Det gjorde jag i morse. I vanliga fall så vaknar man på morgonen och har sett en liten gris i spegeln med små ögon och skrynklig. I morse var det något helt annat! Jag vaknade och såg en målad gris i spegeln!!

Svullen och dan. Igår var jag bara svullen i eyeliner-linjen men i morse hade det liksom "spridit" sej! Ja ja...de sa att det kunde bli så här så jag tar det. Det som är synd är att min resa till Månkarbo och Gävlemässan blev inställd. Hade sett fram emot det och träffa Elisa samt att pyssla lite natten mellan lördag och söndag i Evas torp med Eva, Petra och Clara...men men....det är kanske inte meningen att jag ska åka på stämpelmässor eftersom det alltid verkar hända något när det är dax. Ett tecken månne?? 

Hoppas att Ni har det jättekul på mässan och att ni får trevligt ikväll. Saknar er och önskar att jag varit med!


Av Sussi - 1 maj 2008 21:24

Även fast det är fredag i morgon så går det inte att tänka postivt just nu. Jag ser framför mej hur jag kommer att gå med blindkäpp resten av mitt liv och tänka:

-varför skulle jag tatuera mej för?


Ja ja..ska man vara fin får man lida pin! 


Av Sussi - 1 maj 2008 17:33

...utan eyeliner. I morrn är det dax. Jag blir mer och mer nervös. Pratade precis med en världsvan och hon sa att jag inte behövde vara det...okej...jag ska skärpa mej! Från och med nu så ska jag tänka positivt! Der är ju trots allt fredag i morgon! :-)


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se