Direktlänk till inlägg 13 maj 2008

Trans Am och pappersaskar...

Av Sussi - 13 maj 2008 22:16

...det är vad kvällen bestått av. Två av familjemedlemmarna har hållit till i  garaget och klappat lite på bilen (måste ju för övrigt göras ganska ofta) och två av familjemedlemmarna har suttit och pysslat :-). Jämnt fördelat tycker jag. Jag var ju på papprika igår och Eva visade hur man vek en ask med blommor i. Väldigt effektfullt faktiskt! I morgon ska jag nog använda mej av stämplarna till en också.

Sen har det hänt en sak i mitt liv som jag inte trodde skulle hända...eller jag hade gett upp hoppet kan man säga....men no no,,,inte sluta hoppas!!

Nej jag har inte fått någon ring av Jojje... :-(...där är det inte bara hoppet som har övergett mej...jag har hittat återförsäljare av fönsterluckor!!!!*hoppar runt av glädje*. I helgen bär det av för att beställa. Sedan tar det ett par veckor innan jag kan betsa dom och sen!!! SEN!!!! SEN kommer dom att pryda mitt hus. Jag blir schåklad när solen skiner!

Ha en bra dag i morrn allihopa och om inte solen strålar så se till att Ni gör det! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se