Direktlänk till inlägg 11 maj 2008

Vad ska det bli av honom??

Av Sussi - 11 maj 2008 18:25

Man kan ju undra....har jag uppfostrat en "värsting"? Massmördare?? Eller vad??

En av dom lite stillsammare lekarna här hemma är att bränna med förstoringsglas när solen skiner....ja bara det....kanske pyroman passar bättre än ovanstående förslag?? ;-)

Jag satte mej ute vid honom och så sa han...

-mamma om du ser en myra säg till mej då!!

-men du bränner väl inte myror? Frågade jag lite pedagogiskt så...

- Jo det är skitkul och så smäller dom! Sa han och insåg inte alls det bedrövliga i det...

Strax efter hittade han en myra och sa:

-Mamma mamma lyssna nu då!!

Det enda scenario jag fick i huvudet var ju hur den stackars myran kämade för sitt liv och springande brann...okej okej..lite dramatiskt kanske men det var den synen jag fick.

Det knäppte till lite och så var det färdigt med den myran. Jag försökte förklara (sådär som bara mammor kan om rätt och fel) att man inte gör så mot något levande varken växter eller djur. Lämnade ämnet när jag trodde att han förstått.

Sen var det inge mer med det utan jag skulle klippa gräsmattan. Precis bredvid där Tedde satt så låg det en sten och jag bad Tedde flytta på den så jag kunde klippa även där. Bäst som jag klippte så hörde jag bakom mej ett tjut! I det läget visste jag inte om det var ett ångesttjut eller vad. När jag vände mej om så insåg jag snabbt att det var ett lyckotjut för under stenen som han just flyttat på så var det ett........m-y-r-b-o! Överlycklig slängde han sej över förstoringsglaset och brände upp varenda myra.....*suck*...inte ett ord av det jag hade sagt hade gått in!!

Nu ska jag skita i att vara pedagogisk mamma....nu åker jag väl dessutom in på obestämd tid för medhjälp eftersom det var jag som gjorde att han hittade dom stackars små myrorna...

Hajja hur jag har det..ensam bland 3 killar!! Hujedamej!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se