Alla inlägg under mars 2008

Av Sussi - 14 mars 2008 21:17

Okej..jag kan nu meddela att smekmånaden ensam med fjärrkontrollen är nu över...Jag har de senaste timmarna tittat på ungefär 57 kanaler och ungefär tre gånger på varje.....säger det allt?

Japp

Jojje is back in da house!


Av Sussi - 13 mars 2008 20:14

...och lite stämplar.

Återigen så har jag slängt mej över tekniken med vaselin och akrylfärger. Denna gång i terrakottafärger. Stämpeln är Tim Holtz från stampers anonymous och det lilla brevet i hörnet är från inkywings. Som pricken över i så har jag sprayat med moonlightshadowmist instant copper. Det blir ett vackert gnister på kortet men det syns tyvärr inte på bilden.


Annars har dagen förflutit precis som alla andra dagar...snabbt med andra ord! Nu är det ett parti schack som hägrar. I morgon smäller det ju för tedde!! Schackfyran går av stapeln och här siktar vi högt!! Det är så synd att jag inte kan vara med och "råka" putta på schackbrädet om det skulle gå dåligt för honom....så att de måste börja om menar jag....*hehehe*..är inte jag världens bästa mamma så säg!!

I morgon är det även konferens för mej. Agendan ligger i väskan och punkten som kommer att ta längst tid tror jag är vad vårat lag ska heta i stegtävlingen nu i april..*hihi*

Nej hörrni....tack för att ni läser min blogg och hoppas att ni får lite nya idéer att utöva vid era pysselbord!
Håll tummarna för tedde i morrn nu!

Av Sussi - 13 mars 2008 19:50

Den här kvinnan måste ju verkligen ha haft skittråkigt i två års tid.....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2039256.ab


Nej....nu åker alla tidningar ut från badrummet! Här ska ingen sitta längre än "nöd"vändigt! *mohooohahahaha*

Av Sussi - 11 mars 2008 22:58

det är vad jag målat med på dessa kort.

Påskkortet kom jag på efter en tävling på stämpelsnack (fast jag ska inte vara med och tävla). Det gick ut på att använda spotligthttekniken (belysa en viss del) och inte använda sig av gult eller orange. Mitt kort vart limegrönt och lila. Färgerna återges ju inte så himla bra tyvärr men ni får låtsas!


Det andra kortet målade jag bara för att jag ändå hade färgerna framme. Stämpeln kommer från tradera.

Det känns som att det saknas något på det men jag får inte kläm på vad....ja ja...nu är det här iallafall och nu ska sussilullan sova för i morrn är det en ny härlig dag!
Sussi rules over the fjärrkontroll!

Av Sussi - 11 mars 2008 19:41

Nu är det hårdträning som gäller. Blod, svett och tårar. De som ligger i tårar är Thompa och Sebbe eftersom de förlorar. Tedde ska spela schackfyran på fredag och han är en riktig hejare på schack kan jag säga!!!! Nu utmanar han mej och det blir ingen rolig historia....hur ska jag göra för att han inte ska bli ledsen när han inte vinner.....?? Närå..han är superduktig. Lite tips från farfar och han sopar rent banan med de flesta! Synd att jag inte kan vara där och titta.

Hoppas att du har det bra i Italien. Vi saknar dej här hemma...tänk...jag kan titta på vilket tv-program jag vill utan att det är "någon" som slår över mitt i ett bra program.

Sussi rules when Jojje is gone!!

Tedde rules i schack!


Av Sussi - 10 mars 2008 21:05

Det sistnämnda befinner jag mej i medan andra delar av familjen är i Italien och en på Teneriffa. Dagen har gått så fruktansvärt snabbt att jag inte riktigt hänger med på att klockan redan är 21. Vill ha den till 14.00 eller så....men det är väl bara att gilla läget att klockan faktiskt är så mycket som den är. Jag har suttit och färglagt lite kort som nu ska få torka ordentligt innan jag embossar dom. Vem vet kanske jag lägger ut dom i morgon. Fredde har nu lärt sig att virka lm så vi har långa ringlande ormar (smala såna) här hemma nu. Får se när han är mogen för steg 2...att vända och virka tillbaka. Han kom hem från skolan med ett par jättefina röda fleecevantar med påsydd nalle puh på som han gjort. Ja det är det jag säger...det kommer att bli något stort av honom en dag.... *hihi*.

Hoppas att G är framme snart och att resan gått bra. Han tycker ju trots allt inte om att flyga men måste man så måste man.

Nej ett par varv med stickningen och sen är det dax för bingen.

Sov gott everybadoy!

Av Sussi - 9 mars 2008 19:13

igår var vi ju iväg och skulle köpa en scanner till mej....och vi kom hem med lite till kan man säga...bla en ny kamera.... :-)

Den provade jag nu på mina påskliljor och jag kan nog säga att jag är nöjd med den kameran...


Av Sussi - 9 mars 2008 19:00

Det är en riktigt rolig teknik vid stämpling har jag upptäckt. Och jag kan meddela att det fungerar alldeles utmärkt med labello (med doft) också....*hihihi*

Här har jag först målat bakgrunden med en ljusturkos färg. Sedan stämplade jag motivet. När det torkat så smetade jag på labello på delar av motivet. Sedan var det bara att måla över med en mörgturkos färg. Jag torkade det med värmepistolen eftersom jag var så nyfiken på resultatet och när det var klart så tog jag en handduk och gnuggade över färgen och då försvann färgen från den partierna som jag hade haft labello på. URKUL!!!


Och här är en närbild på motivet.

Stämpeln kommer från octoberstamps och de stora noterna i bakgrunden från penny black.


Sedan tog jag samma färger och gjorde en krackelarad bakgrund men jag torkade krackeleringsmedlet med värmepistolen och fick därför väldigt små sprickor fast jag använt mycket medel. Jag ville ju ha STORA sprickor....*Snyft*...ja ja--lite bling bling på kortet så fick det duga ändå.



Stora stämpeln är Tim Holtz på stampers anonumus och de små är bla penny black.

Å ja...jag vet att det inte är scannat.....*suck*..vi köpte en scanner igår men vi får inte igång den.....så jag använde min nya kamera istället.. ;-)



Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards