Alla inlägg under februari 2008

Av Sussi - 18 februari 2008 20:26

Nu är man här...i goa Götet...

Resan gick superbra. Snabbt och effektivt :-). Ett litet stopp för lunch och inhandling av diverse matvaror inför morgondagen och sedan nästa stopp i Mölnlycke och kurslokalen. Nu har resan landat i Mölndal och jag har precis installerat mej på hotellet. Känns lite konstigt och visst saknar man och tänker på dom där hemma men va fasen....det finns ju telefon!! Det enda som jag såg fram emot med hotellvistelsen var ett långt skönt bad i badkar men med min vanliga tur så fick jag ett rum utan badkar så det enda man kan bada här är ju bastu om man skruvar upp värmen i rummet.... :-(.

Irre fick minsann badkar...men inte jag. Nåja det får man väl lägga in som önskemål nästa resa för det blir ju några Göteborgsresor framöver. Nu ska jag se om jag får några bra tips av Simon och Thomas som Jojje kan genomföra hemma   ;-)

Må bäst!

Av Sussi - 17 februari 2008 21:37

..så skyndade jag mej att göra ett kort. Såg tekniken på stämpelsnack och tänkte att detta måste jag prova. Det är 3d-lack blandat med glitter och uppvärmt med värmepistolen. Svalorna är stämplade med vanlig svart dyna.

Glittret skulle egentligen blandas med skollim men det hade jag inget hemma......man tager vad man haver sa kärringen och bjöd in grannen...


I morgon går färden mot Göteborg och jag kan väl säga att jag ser inte fram emot kvällarna på ett hotellrum men böcker, virkning och stickning är packat....åsså datan förståss...oj va jag ska hinna med många blogginlägg nu känner jag!
Ha det gött!


Av Sussi - 17 februari 2008 21:33

Hörrni...för några veckor sen så vart jag ju utmanad att visa mitt kylskåp men eftersom jag inte hade någon kamera hemma vid det tillfället så gick det ju inte.....Men nu har jag det! :-)

Nu har man ju surfat runt lite och tittat på andras kylskåp och jag har kommit fram till att mitt är ju inte så himla vidare värst skitroligt faktiskt.....bara vitt..... det är kyl, frys och skafferi. Håll till godo gott folk och nu fick IKEA lite smygreklam för sitt ståtkök också... :-)


Av Sussi - 15 februari 2008 21:59

Var ju på utvecklingssamtal med F idag och det gick alldeles utomordenligt bra! Det var tom så F var förvånad för han har verkligen haft ångest inför detta samtal. Han fick beröm av fröken och det var faktiskt precis det han behövde. Nu är han sådär glad och go igen! Vi har precis haft en omgång i singstar men det slutade med att jag satt och sjöng för mej själv och han satt och påpekade hela tiden att jag aldrig kommer att bli en popstjärna.........man ska aldrig säga aldrig!!! Världen....!!! here I come! 450000:- för ett "gig"... :-) och då kan jag tom dansa med mikrofonstativet till "det gör ont" med Lena Ph...... :-)

Vem kan neka??

Av Sussi - 15 februari 2008 21:55

Mannen kommer på sin fru med att stå och packa sin väska...

-Vart ska du? Undrar mannen.

-Jag ska till Stockholm, svarar hon , för jag har hört att där får man tvåtusen kronor per gång för det jag gör gratis här hemma..

Då börjar mannen packa sin väska.....

-Vad gör du undrar frun....

- Jag ska till Stockholm och se när du försöker klara dej på 4000 kronor ett helt år......


Av Sussi - 11 februari 2008 21:20

..så fick jag ju jättemycket fint och bla denna som jag fick av min lillasyster häromdagen eftersom den inte fanns inne till min födelsedag. Å jag som har beställt en likadan!!! Nu kan jag ju avbeställa den. Denna ljusstake är så himla smart eftersom man kan lägga in vad som helst i den....här har jag lagt i lite kaffebönor och ett par torkade rosor. Det är faktiskt trevligare i verkligheten än vad det ser ut här....åsså luktar det gott också!

Ha en bra kväll nu alla mina vänner och alla som jag känner för nu ska vi leva loppan tjolahej tjolahoppsansa!!


Av Sussi - 11 februari 2008 21:17

..har jag provat och fått till ett par kort av. De går ju faktiskt också i kärlekens tecken så de passar också bra till alla hjärtans dag.

Gjorde några i sekundärstämpling......

 och ett i......

 

Maskning!!


Oj va stämplar jag har till alla hjärtans dag nu!!!! :-)


Av Sussi - 10 februari 2008 21:46

...det är vad jag har gjort ett tag på kvällarna nu.... Har hunnit med ett par ponchos och en stickad schal och en virkad...o nu håller jag på med en tredje sjal osså stickar jag en väska också för säkerhetsskull.....*ler*

Väskan ska jag pryda med virkade blommor och lite bling bling...(pärlor). Ska bli så fint så. Projekt efter detta är en vit sjal med lite bling bling på....men när har jag ingen aning om.

Ponchon som jag stickade till syrran fick fredde vara modell till och resultatet ser ni här nere........

Sjalen fick köksbordet vara modell till........



Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards