Alla inlägg under december 2007

Av Sussi - 10 december 2007 22:36

Det kan man aldrig få nog av! Har varit och köpt syrrans juklapp nu och fixat jojjes födelsedagspresent. Feeling good kan man säga.

Har laddat ner 5 julskivor också så lyckan är total. Det är så kul när man får tag på en bra lina och det laddar som bara sjutton. Då är det bara att tanka!

Min dag har varit helt ok. Fortfarande så rasar det in mail från kunder som verkligen tror att vi sålt "gammal" köttfärs. Nu har alla helt plötsligt blivit magsjuka någon gång när de har ätit köttfärssås. Är det inte helt fantastiskt?

De har malt köttfärsen på kvällen och lagt ut i diskarna. På morgonen har diskarna packats om och då har några enstaka paket fått nytt datum (observera då att färsen inte är mer än ca 12 timmar "gammal". Nu är detta mot lagen och givetvis är det ändrat nu men jag förstår ändå inte folk som har blivit sjuka....*suck* En herre hade köpt köttfärs och åkt hem med och vart sjuk...nu var det bara så att den gubben bodde i Göteborg och hade jag fraktat köttfärs från stockholm till göteborg så hade jag nog också blivit sjuk av den köttfärssåsen...jag blir så trött.....

...att jag nog ska lägga mej nu.

Av Sussi - 9 december 2007 19:30

...är ingenting som jag brukar gå i men faktum är att vi sa att i år ska vi gå på julotta. Sen om vi orkar upp är en annan femma ;-)

Min farmor hade alltid en kyrka som lös och om man drog upp den på en liten fjäder så spelade den också. När jag fick se denna kyrka uppgjuten i keramik så var jag ju bara tvungen att köpa formen. Stina och jag delade på den så att inköpet inte vart så häftigt dyrt.....

Vi köpte formen förra året men inte förrän nu har jag målat en. Fönstren i kyrkan ska bli färgade också. Tänkte att jag skulle stämpla på acetat med olika färger och "gnussa" runt lite så blir det nog bra.

Sen en lampa i den och så är det pricken över i! :-)



Av Sussi - 9 december 2007 19:20

....gör om min kökslampa lite nu i jultider och så här vart resultatet.

Tur att man har en lågenergilampa i för annars hade det varit mörkt...*ler*.

Lovade ju bilder på de tovade julkulorna och hjärtana också. Hängde upp de i ett av köksfönstren och tog ett litet kort! De ska senare få pryda mitt pysselrum för där måste man ju också pynta litegrann vetja!


Av Sussi - 9 december 2007 16:16

Så har dagen sett ut.

Vi åkte till IKEA och köpte den sista garderoben som jag har hållit på att skruva ihop. Medan jag gjorde det så skulle Jojje såga till lite lister...och medan han gjorde det så passade han på att få en sticka RÄTT IGENOM TUMMEN! Så äckligt! Han åkte till akuten och då sa dom...:

-Hur ska vi få ut den där då?

Ja det vet väl inte jag sa Jojje det får ni bestämma.

Hur som haver, det var så många före så han ska tillbaka nu kl 17.30

Efter sjukan så bär det av direkt till Motörhead på stadion. Hoppas hoppas att det går bra.

Igår var jag på julgalan tillsammans med mitt arbete. 118 st var vi från MAXI som var där och det var drag vid våra 4 långbord kan jag lova!

E-type, Markus Fagervall, Sonja Aldén, Linda Bengtzing, The temptations, Markoolio, Linda Sundblad och Andreas Jonsson var det som uppträdde. Vem jag gillade bäst??

E-TYPE SÅ KLART!!!

Nej nu ska jag gå och kolla hur det är med Jojje (tror jag ska börja kalla honom "tummen") och sen så ska jag laga mat.

Harebra!

Av Sussi - 6 december 2007 21:24

...vad man ska skriva här på bloggen just nu. Dagen har varit ett rent helvete kan jag tala om och jag har mestadels svarat i telefon samt svarat på mail. Huvudet känns riktigt riktigt tomt nu ( ja faktiskt värre än vanligt)

Det som känns mest sorgligt nu är att jag skulle varit på julbord med mitt nya jobb idag men efter denna dag (och kväll) med massor med intryck och arga kunder så hann jag inte åka med på det. Och DET är tungt! Jag ville så gärna och hade sett fram emot att träffa alla men men...allt blir inte riktigt som man har tänkt sig ibland.

Igår var jag upp till Bibbi och dekorerade klart några julkulor. Kyrkan som jag målat står också här hemma nu :-)

Jag har tagit foton men laddar upp de en annan dag för nu känns huvudet som bomull och jag bara längtar efter en god natts sömn.

Ha det bäst allihopa och hoppas att det var trevligt på Carlshälls gård!
Kram

Sussi

Av Sussi - 4 december 2007 21:57

...då skulle man ju kunna skaffa en 10-15 stycken till!

:-)


Av Sussi - 4 december 2007 20:10

Tedde och jag har suttit och vikt askar ikväll. Han hade lärt sig det i skolan idag så nu har vi massor med askar. Stora, små och mittemellan! Tedde gjorde till sist en jättestor så nu har vi alla andra askar i den. Smart.....

Var inne på Söder idag och som vanligt är pendeltågen försenade...fattar inte dessa människor som sitter dag ut och dag in och väntar på ett försenat tåg. Nej jag skulle inte palla!

För sjutton !! Nu är det ju äntligen hemma!

So long!


Av Sussi - 3 december 2007 23:02

...gick strålande bra! Det hände väldigt mycket på jobbet så dagen flög fram i en rasande fart. Lönen är inskickad och all info till personalen skriven. Kan man begära mer? Jadå...fråga chefen! ;-)

Har varit och målat klart kyrkan ikväll men den hann inte torka så jag får ta hem den på onsdag istället. Ska se om jag kan få till några schyssta fönster till den så att skenet från lampan blir så där varmt och mjukt. Fick tips på att man kunde ta glas från en trasig duschkabin och sedan måla med glasfärger på ,,,,men jag har ingen trasig duschkabin....jag har ju inte ens en hel! Får hitta på något annat helt enkelt. I morgon är det dax för Jojje och Thompa att gå på konsert igen. Denna gången är det Nightwish som ska spela. De där två springer ju på konserter hela tiden så Tedde och jag har många att ta igen.....hmmm....kanske Joe Labero kunde vara något...??

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards