Alla inlägg under november 2007

Av Sussi - 27 november 2007 13:44

 Var på papprika igår och gjorde lite julkort! Vi pratade också om helgen som kommer...vad vi ska göra, ha med oss osv. Det ska bli så kul att ha en pysselhelg på annan ort. Färden går mot Tierp och till Evas torp. Vi ska ha med oss varsin pysselöverraskning som de andra ska få göra också. Klurar och klurar på vad jag ska hitta på..... :-)

Här kommer korten som jag gjorde igår...de röda längst bak är gjorda i tekniken pearl ex med guld men det syns ju förståss inte så på med guldbrillorna! :-)


Av Sussi - 26 november 2007 13:33

...före dopdagen! :-)

Vet precis vad jag ska köpa i doppresent till lilla Wille som ska döpas. Känns skönt att ha det klart eftersom man alltid är ute i sista minuten annars. varför är det så? Varför kan man aldrig göra något på en gång för istället för att skjuta upp och skjuta upp. Nej det ska jag börja med nu....eller om jag tar det i morgon..? ;-)


Av Sussi - 26 november 2007 08:56

...plantagen och rusta idag. Amaryllisar och pennskrin är det vad jag ska titta efter. Tänkte ta det innan mat och sovklockan ringer :-).

Satt och tovade julkula igår kväll. Hade tänkt att jag skulle kunna dekorera den i eftermiddag så att man fördriver tiden med något. Vi får väl se hur det blir. Ska hämta upp min lilla mamma också så att hon får en liten utflykt idag. Oooops..måste duscha först. Tiden rinner iväg.. :-)


Av Sussi - 25 november 2007 21:53

Fick tipset av Karin och kunde inte låta bli att lägga filmen på min egen blogg. Visst ser det väl lätt ut va? Borde man inte klara detta?

Av Sussi - 25 november 2007 14:54

Där var jag inte själv idag ska jag be att få tala om. Lovade lillplutt att vi skulle åka dit och köpa färgpennor så sagt och gjort. Storplutt följde också med men tom dom tyckte att det var trångt. Handlade lite julkappar också till småbarnen i släkterna. Det är bara Alex och Hampus kvar nu och vad köper man till dom??????????????? I dont know!

Själv tog jag mej en sväng in på panduro....såklart! Man kan väl inte åka till Skärholmen utan att gå på panduro heller ??..?? Köpte lite ull och ska fortsätta utvecklas i tovningen tänkte jag. Tack Bibbi för att du gör en så fattig ibland.. ;-)

Nu är det spykids på tv och det har jag bara lovat att jag ska se på.

Så då blir det väl så då!

:-)

Av Sussi - 24 november 2007 21:14

..så kan jag väl visa ett kort till som jag har gjort. Bakgrunden är med tekniken faux mother of pearl. Den skimrar mycket mer än vad kortet visar så återigen gäller det att fantisera sig ett skimrande kort i olika rosa och lila nyanser :-) !

Stämpeln kommer från tradera...*hihi* och den slogs jag och Eva från stämpelsnack om men.......jag vann!

Av Sussi - 24 november 2007 17:58

..på det här med stämpling så gjorde jag ett kort igår där jag embossade änglarna med skapa hobbys embosspulver. Det glittrar så fint men tyvärr så kommer det inte till sin rätt här :-(. Bakgrunden har jag gjort med DTP tekniken och två olika färger i distresserna. Vidare så stämplade jag texten på vellumpapper och satte lite bling över limduttarna så att de inte skulle synas! ;-) Stämpeln har jag inhandlat på www.papprika.se och jag tror det är kortstugan som gett ut den. Fin är den i allafall!


Av Sussi - 24 november 2007 17:51

Second generation stamping heter den och ser ut som följer. Det enda man gör är att laddar stämpeln och sedan gör två (eller flera om färgen räcker) avtryck. Hmmm...är det inte det som på svenska heter "skuggstämpling"?

Ja inte vet jag men det verkar så iallafall. Jag hittade tekniken i Ingrids blogg. Jag har stämplat med distressdynan faded blue och sedan har jag använt lightblue (cateye) till att inka kanterna med. Över det hela sen så ´har jag sprayat embossing, moonshadows moonlight mist instant copper.

Som vanligt så har jag svårt att säga var stämplarna är ifrån men tror det är Octoberstamps och Inkadinko. :-)

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards