Alla inlägg under oktober 2007

Av Sussi - 4 oktober 2007 14:08

Jag satt på lunchen och läste om ”pendlarna” i Norra Indien..

Där uppstod det sådan panik när ”plankare” upptäckte ett gäng biljettkontrollanter på

perrongen att FEMTIOTRE stycken kastade sej ut i panik varav FEMTON vart ihjältrampade….men hallå??!!...När en annan plankade på tåget när jag var ung (yngre förståss) så smöööög man sej bort från kontrollanten lite försynt för att inte bli upptäckt…men här…oh maj gadd!!

Nu vetetusan om man kommer att våga åka tåg i fortsättningen ..känns som det är säkrare att ta flyget. Där blir man ju i alla fall inte ihjältrampad om man måste kasta sej ut ;-).

Av Sussi - 3 oktober 2007 20:01

...när det ringer någon och frågar om man har en vattenk-k?? (censurerat ord). Ja det är svårt att hålla sig för skratt men man hör att kunden i andra änden är fullt allvarlig så då måste man ju hålla masken.

-Ursäkta men vad sökte du sa du?

(man med brytning)- En vattenk..u..k. Har ni det på affären?

Jag frågade igen och han upprepade ordet. Jag frågade vad man har den till och han förklarade på sin knackiga svenska att man kan kuka vattnet  i den...

ja ni förstår...det var en vattenkokare karln var ute efter!!....MEN SÄG DET DÅ!! iallafall så fick man sej ett härligt långt skratt när vi lagt på och mannen lyckligt ovetande om sitt härliga språkmisstag hoppas jag.

Ha en härlig kväll allihopa. Nu ska jag gå ner och titta på min fina stjärnbok som jag gjorde igårkväll.

*sjunger*..då går jag ner i min källare.....

Av Sussi - 3 oktober 2007 10:01

...ja jag säger då det...mamma är jäkligt "uppåt" nu för hon har skaffat en ny data med LSD-skärm.....*suck*...äldre damer och hightec...!! *ASGARV*

Av Sussi - 2 oktober 2007 11:39

...och han har så rätt i det han skriver att man hajjar till ofta. Å inte nog med det! Han e förbaskat kul också! Killen som inte vill bli stor.... som är fruktansvärt avundsjuk på sin 17åriga dotter, som har en son som utövar mimik... nej ni måste läsa bloggen! Den är underbar:

http://www.magnusuggla.nu/

Av Sussi - 1 oktober 2007 19:51

...så ska jag inte bli lönetant på ett större företag ( är ju det idag men vi är ju "bara" 235 anställda)...nu är jag så in i he-te f-ad igen så jag trorjag går i taket snart! Å jag har låååååång stubin kan alla mina vänner intyga! Men jag tror att på det stället som jag är i kontakt med när det gäller att prata löner så är det nog obligatoriskt att äga en nagelfil, tugga tuggummi och ett intyg där det står "blåst" eller "totalt iqbefriad" på...eller varför inte ......."metmask"!

 *ryser*...huva! Jag hoppas att jag inte har ett sånt bemötande mot alla arbetskamrater på mitt jobb. Nej fram för mer glada och positiva löne"tjejer" ....som jag!!

Åh..nu känns det bättre igen! Nu vart jag sådär glad igen! Kom ju att tänka på att jag ska på kurs i morrn kväll. Papprika såklart! Stjärnbok med fröken Eva! ;-).
*kvittrar*...mot stämpelbordet! Åsså längtar jag ju till nästa vecka förståss!

*sjunger*..inga bekymmer..man blir lycklig var dag..det e en härlig tid..

Hakuna matata gott folk!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards