Alla inlägg under oktober 2007

Av Sussi - 13 oktober 2007 17:12

......hos dig??

Kolla in den här länken och se vilket håll kvinnan snurrar.


 http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,22535838-5012895,00.html


Tycker du att hon snurrar medsols så är det din högra hjärnhalva som styr. Den styr också bla det emetionella.

Tycker du att hon snurrar motsols så är det din vänstra hjärnhalva som styr och det är den tekniska sidan av dig.

Det GÅR att få henne att byta håll!!!

Motsols: tänk på teknik, matematik, ritningar etc.

Medsols: tänk på någon du tycker om eller något du gillar.


Thommy har precis konstaterat att jag är "dum i huvudet" för att jag säger att hon byter håll ....eller så är det han som inte har någon vänster hjärnhalva för för honom snurrar hon bara medsols!!


Ha en bra dag, kväll, natt, whatever!

Av Sussi - 12 oktober 2007 18:00

Jag är så himla glad!! Ja nu är ju det inget ovanligt kanske men...

gladare vart jag när jag kom hem och Fredde berättade vad som hade hänt i skolan.

Det var tävling på engelskalektionen och de vart uppdelade i lag om två och två....Fröken hade skrivit en massa ord på tavlan och så skulle hon läsa ett ord på svenska och barnen (laget) skulle snabbt som sjutton sudda ut det ordet som hon hade sagt...Allt gick på tid.

Fredde och Jesper stod beredda....det var helt tyst i klassrummet..

Fröken läste ordet.

Fredde och Jesper sprang snabbt som galningar fram till tavlan och började sudda ut vartenda ord som fröken skrivit...Fröken stoppade dom och undrade:

- Vad gör ni??

- suddar allting sa grabbarna och såg frågande på varandra...

Fredde uttryckte det då med att säga:

- mamma...då började fröken att grina.

Oh my god tänkte jag för det har ju varit lite problem i skolan med fredde.

Men fröken skrattade så hon grät...för hon hade sagt ordet allting så det var det grabbarna suddade..de hajjade inte att det var everything.

Är han inte smart min lilla plutt så säg!!!

Ha en trevlig fredag!


(bilden är lånad från Evan)

Av Sussi - 11 oktober 2007 22:14

...tummarna så hårt det går!!!! Allihopa!!!

För vad?...Tja...för allt man vill!


Har varit på dekorationskursen på papprika ikväll och fått lite inspiration till

den nya stjärnboken. Tänk vad mycket man kan göra med "skräp". Man kan ju få till både det ena och det andra med saker som man aldrig trodde att man skulle få användning för. Nej fram för mera skräp!! Om inte till folket så iallafall till sussilull!!

Natt natt

Av Sussi - 10 oktober 2007 21:48

....t-centralen och bara iaktta (ehhh...stavas det så lillasyster?) alla olika sorters människor som finns! Gu va det skulle vara kul. Det är rätt konstigt att man sätter in folk i fack.

-Jaha....de går nog estetisk linje för de har blandat alla kläder som finns.....hon är nog konstnär redan för hon har rött hår med tvärt avklippt lugg....han är nog en waanabee på statsministertjänsten för han vill ju kunna så mycket...där är nog en brevbärare som har tagit ledigt idag för att se andra dela ut posten....ja ni förstår va?? Som tur är så är man inte så här jämt...och det är väl ändå tur att man är så himla bra själv!!!! ;-)

Nej hörrni ..några timmars sömn på den här dagen och man är redo för en ny!! Pigga och nyktra!



Av Sussi - 9 oktober 2007 13:56

...och mattor. Tvätten har en tendens att växa. Stl 34 i strumpor blir helt plötsligt 38 och från att vara små söta kalsonger är det nu tre karlar man tvättar åt!! Hela dagen har gått åt till tvätt. Tur att man har tvättstugan i källaren så att man slipper se eländet. Skit i tvätten nu något viktigare!!..


Funderade på det där med ögonbryn idag...jag har ju inga...eller jo det har jag väl fast väldigt ljusa. Nej här är det ingen som kan se om man är förvånad och höjer ögonbrynen inte!! Ska man kanske ta och tatuera dom?? ´La familia ska ju göra det så jag undrar om jag inte ska hänga på....

Jag har ju ett litet trauma från en gång när jag var så less på att jag inte hade några ögonbryn att jag tog kajalpennan och smetade ut på brynen. ...jag sänkte blicken och tittade mej i spegeln...och där!!! Framför mej!! Livs levande.....stod......MIN FARMOR!!!! Det vart nästan så att man skrek till! Min goa farmor som liksom tog kol från vedspisen och målade ögonbrynen med och nu var jag så lik henne att jag vart stum!

Ja ni förstår va...?? Jag vet inte riktigt om jag vågar tatuera brynen för då kanske farmor hänger efter mej hela livet ;-).

Nej det tål att tänkas på det där.....

Nu ...mot tvättstugan!! *yyiippppeee*


Edit:

Jag kom på när jag loggat ut att jag har ett till trauma angående ögonbryn...å det är damen (tjejen, tanten,ruggugglan) i affärn. Det ser tamejj-lar ut som hon har två ekorrsvansar till ögonbryn. Och till dom har det nog gått åt flera kolbitar från vedspisen...nej jag skiter nog i att tatuera mina!

Av Sussi - 8 oktober 2007 22:41

..när ska man då ha tid?

Jag hade iallafall tid att fixa lite med min andra stjärnbok ikväll. Basen är gjord och nu går jag och funderar över dekorationerna.... På torsdag ska jag iväg på kurs på papprika så vi får se då om det blir en massa bra å ha tips där!! Det ska blir riktigt kul iallfall.


G försökte att göra rent väggar och tak där gamla pannan har stått ikväll men sotet sitter som berget på väggarna!! Å det kan man ju förstå efter 40 år. I morgon ska jag en sväng till IKEA och handla lite talrikar (stavas det så?) till lunchrummet på jobbet. Vem vet...kanske det står någonting där i kundvarvet som ber och bönar om att få flytta hem till mej också. Det brukar det ju göra....Och jojje tycker det är sååååå bra att jag handlar det då.. ;-). Måste i och med detta ge IKEA en stor eloge för deras välgenomtänkta kundvarv. Finns det någon som läser denna blogg som inte har köpt något annat också än det man skulle ha när man kom dit?? Skulle inte tro det. Heja Kamprad du vet vad du gör!!


Plockade ihop en del dekorationer som jag ska försöka att använda mig av i boken. Tänkte att den skulle bli full med julrecept faktiskt! Och sen ska den få stå och pryda mitt kök till jul. Å va jag längtar till julen.

Sov gott alla "listeners" och ha en jättebra morgondag.

Av Sussi - 8 oktober 2007 11:33

...och nästa påbörjad. Stjärnboken såklart. Jag har lagt upp resultatet på min hemsida. Det är flera som efterlyst beskrivningar men jag får se...är inge vidare på det där med beskrivningar.

I helgen var vi på 40-årsskiva så gårdagen liksom bara "försvann". Jag såg inga vackra höstfärger eller kände hur himla skön dag det var.....ja jag vet det är självförvållat men man måste ju få gnälla lite! Jag säger så här...eftersom jag fick ont i huvudet redan på kvällen så var det nog en förkylningssväng som jag hade igår...det var värre med G. Han var ju i det stadiet att han dansade hela kvällen och då är det mycket innanför västen vill jag lova!! För han kan inte dansa.... i vanliga fall alltså ;-).

Ett par öl och han är TRAVOLTA på dansgolvet. Iallafall så är han "stayin alive" och det får alla runtomkring honom också uppleva för han vevar värre än väderkvarnarna på Öland. Jag tror att jag ska anmäla oss till en danskurs!!? Finns det glädje så finns det ju hopp!

Vi hade iallafall väldigt trevligt och sänder ett jättetack till jubilarerna Tommy och Lotta!

TACK för förkylningen.. ;-)

Av Sussi - 5 oktober 2007 22:13

...ett par sidor till och dekorationer på det så är den klar sen. Nu måste jag skynda mej att göra en till så jag kan dekorera den på kursen på torsdag. Om jag går ....

Skrev ju i ett tidigare inlägg om att mamma hade LSD-skärm (det är därför hon har så himla kul vid datan) på sin data...inatt drömde jag att vi skulle installera program i den och vi frågade vilka...svaret blev:

- Excel och world.....

Förstår ni gott folk att man kan drömma såna mardrömmar om sin egen mamma...Jag är skadad! :-)

Fast jag älskar henne ändå! Kram mamma!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards