Alla inlägg under september 2007

Av Sussi - 2 september 2007 19:52

....varit full av intryck! Jag var på Formexmässan med S och det var så mycket fina saker att jag var tvungen att gå och lägga mej och sova middag när jag kom hem....oj maj gad!! Helhäftigt! Mycket grejjer att lägga till min önskelista. Bla jättefina lanternor i rostigt gjutjärn att ha ute (bild på en i smide nedanför men de jag så var "rostiga" så jä-la snygga!). Funderar på om jag ska försöka rosta lanternor själv med hjälp av färgerna jag köpt. Man vet ju inte hur resultatet blir dock men på kannorna jag gjort så vart det ju bra....

Tittade lite på stämplar på formex också men kom fram till att de som var där inte hade så många "utmärkande" att jag faktiskt funderar på att designa några själv...vilket årtusende som helst.... Hittade den klart finaste hos stämpelgården när jag surfade lite där. Den ska jag nog beställa till nästa lön... :-). Hoppas bara att den finns kvar då. Hjälp mej att hålla tummarna gott folk!

Nu en sväng på stämpelchatten och sen zzzova.

Ha det bra alla gulliga som läser min blogg.

Kram "lullan"

Förresten om ni vill se alla fina lanternor så surfa in på soffis.dk

Av Sussi - 1 september 2007 22:36

...ska det bli för hela slanten i morgon!! S kommer och hämtar mej kl 9.00 och sen bär det av!! I´m happy!!

Senare ska jag hjälpa mamsingen som jag lovade men hon är ju på partaj ikväll så hon måste väl ändå sova ruset av sig i morrn....hon kanske tar sovmorgon och sover ända till 5.00..vem vet?? ;-)

Idag hittade jag mina nya köksgardiner. Av en händelse så anföll dom mej när jag kikade på halens hemsida. Jag sa...-okej då..jag köper väl er då men bara för att vara snäll...Bild finns längre ner.

Sen hittade jag en jättefin bakgrundsstämpel som jag så gärna vill ha också så om någon vet var jag kan få tag på denna så skriv en kommentar eller skicka mej ett mail på sussi@sussilull.se

Tack å gonatt!


Av Sussi - 1 september 2007 14:48

...hur kul är det på en skala?? -25 skulle jag vilja påstå. Idag är det gjort iallafall. Alla varor räknade...*puh*.

Är riktigt, riktigt trött vill jag meddela. Så där trött så att man inte ens kan sova...det är jobbigt.

Igår fick mamma nycklarna till nya lägenheten så vi körde lite kartonger och blommor igår kväll. Stora flyttlasset går på måndag. Lägenheten är jättefin och jag tror att hon kommer att trivas jättebra. Den ligger ju i Salem också så nu kommer hon tillbaks dit efter ett gästspel på 4 år i Tullinge.

Nej nu börjar det bli dax att planera middagen.

Lite surf på forumen först bara!

Ha det!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards