Alla inlägg under augusti 2007

Av Sussi - 16 augusti 2007 19:26

...alla korten som jag fixat ihop. Synd bara att korten inte riktigt blir som de ska i scannern. Bakgrunden (rosaflammiga kortet) ser ut som den är målad med vattenfärger men den är brayad. Nej nu är det dax för isolering av grunden!

Tjing!

Av Sussi - 15 augusti 2007 22:54

....har jag köpt idag. Och till alla som undrar så har jag gjort 4 st kort ikväll. Ett med brayern och akvarellstämpling. Två julkort med mina nya snöflingor..och ett med mina nya blomstämplar. Korten kommer att läggas upp i morgon. I morgon ska jag göra ett nytt i tekniken split negativ på ett sätt som verkar lite lättare än det pillriga som jag gjorde! (tack "fröken" för tipset :-))

Dagen har annars varit lugn. Vädret har gjort mej så himla trött eller är det för att klockan är 23.00?? Vem vet. Nu zzzzzzzzova!

Natti

Av Sussi - 14 augusti 2007 22:27

...Tedde ringde till mej i morse helt yrvaken och sa ...

-mamma jag drömde att du dödade Thommy inatt med en "shotgun."

-men....

-ja och så drömde jag att du skulle döda mej också med kastknivarna som du hade i fickan men jag tog dom och försökte döda dej istället för att skydda mej..

- *stum*...efter ett tag sa jag..

-men mamma skulle väl aldrig kunna döda dej och thommy vet du väl?

- nej jag vet därför var det så konstigt.

-ja du unge herr L du har nog sett för mycket filmer nu tror jag.

- Mmmm...fast jag har aldrig sett den här filmen ju....


Vad säger man?

Jag sa att vi måste nog köpa en ny drömfångare för den han har verkar ha tappat en fjäder elller något. Det höll han med om så på marknaden i Strängnäs, andra helgen i oktober, så ska vi köpa upp oss på ett helt gäng drömfångare ...det kan jag lova!!!

Sweet dreams

Av Sussi - 13 augusti 2007 21:54

..har öppnat igen!! yippeee!! Gjorde ett besök hos Malin idag på lunchen så att hon verkligen skulle känna att hon inte hade semester längre..*hehehe*. Själv har jag ju jobbat i 4 veckor så jag är ju inne i vanliga gängor igen. Handlade några nya stämplar som jag fakstiskt!! INTE har provat ännu. Får göra det en annan dag fastän det kliar i fingrarna...

Dagen gick fort på jobbet. Mycket att göra. Det känns att semestrarna är över. Hoppas det inte blir för mycket bara..måste ju kunna gå ner i kassan ibland och "öva" mej inför kommande köer ;-).

I lördags så var Tedde och jag på bio. Vi såg Pirates of the caribean 3. Filmen var 3 timmar lång men det kändes inte för den var bra. Fick en liten schock när jag kom ut från bion och tittade på klockan. Och inte ens popcornen hade vi ätit upp!! :-) ja ja....så kan det gå!

Nu ska jag nog gå ner och klappa stämplarna godnatt och sen blir det bingen!

Natt natt allihopa!


Av Sussi - 12 augusti 2007 15:27

Nu har jag provat tekniken split negativ. Det var ganska så marigt att göra det med text så resultatet vart så där... :-( Måste prova med en annan stämpel någon annan dag också. Sen så gjorde jag faktiskt ett julkort också.....trots att det är 28 grader varmt och sol ute :-)!

Hoppas att alla har en lika skön dag och kan pyssla med lite julkort...precis som jag!

Av Sussi - 11 augusti 2007 15:17

..här kommer resultaten av faux mother of pearl och faux linen.

Det är svårt att se det skimrande på dopkortet samt det med fjärilar på men man får inbilla sej ;-)

Ha en bra dag!


Av Sussi - 10 augusti 2007 23:41

...och faux mother of pearls..det är vad jag har ägnat min kväll åt.

Har inte orkat ta kort på dom utan gör det i morgon och lägger upp dom då också. Ni måste bara få se mina skapelser som jag gjort ;-)

Nu är jag så skittrött men D sover hos Tedde inatt så man har fått lov att hålla sig vaken men nu har han äntligen somnat. Han hade ont i magen en sväng och sen halsen men vi fick det att gå över med hjälp av drömfångaren i rummet. Nu sover han gott och jag hoppas att han sover ända tills i morgon bitti! G har jouren så det fattas väl bara att personsökaren börjar pipa så att D vaknar....

I morgon är det Stockholm Cruising. Ska bli kul att åka in och se allt folk och alla bilar. Undrar just vilket år vi kan åka med vår bil....När den fungerar menar jag. Önskar att vi vore klara med huset så att G kunde göra allt han tycker är kul..fast han tycker ju huset är kul med men jag menar allt det andra. Hoppas snart.

Sov gott allihopa!
Ses i morrn!

Av Sussi - 8 augusti 2007 22:09

...har vi på huset nu. Ser ut som ett sand och jordtag. Det är bara gruskrossen som saknas. Nu har G kommit så långt att grunden är isolerad så nu är det markduk, dräneringsrör/isolering och sen markduk igen kvar...sen kanske vi kan börja fylla igen. Håller tummarna hårt nu för att det inte ska regna så mycket så att det blir värsta geggan utanför. Håll tummarna ni med!

Nu har jag fått tomten på motorcykeln som jag ska måla. Satt och tittade länge på den ikväll men gjorde några kort istället. Tar nog tag i den i morgon. Nu ska jag gå och krama min supergoa, urduktiga, hyperhändiga man lite ...(ska försöka sno åt mej lite pengar också ;-). Han är den bästa och han jobbar som bara den för att huset ska bli klart. Love him!

Vi hörs en annan dag!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards