Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Papprika...

Av Sussi - 13 augusti 2007 21:54

..har öppnat igen!! yippeee!! Gjorde ett besök hos Malin idag på lunchen så att hon verkligen skulle känna att hon inte hade semester längre..*hehehe*. Själv har jag ju jobbat i 4 veckor så jag är ju inne i vanliga gängor igen. Handlade några nya stämplar som jag fakstiskt!! INTE har provat ännu. Får göra det en annan dag fastän det kliar i fingrarna...

Dagen gick fort på jobbet. Mycket att göra. Det känns att semestrarna är över. Hoppas det inte blir för mycket bara..måste ju kunna gå ner i kassan ibland och "öva" mej inför kommande köer ;-).

I lördags så var Tedde och jag på bio. Vi såg Pirates of the caribean 3. Filmen var 3 timmar lång men det kändes inte för den var bra. Fick en liten schock när jag kom ut från bion och tittade på klockan. Och inte ens popcornen hade vi ätit upp!! :-) ja ja....så kan det gå!

Nu ska jag nog gå ner och klappa stämplarna godnatt och sen blir det bingen!

Natt natt allihopa!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sussi - 8 juli 2009 13:49

Hädanefter kommer jag att blogga på nedanstående bloggadress. Vill Ni följa med mej dit så är ni jättevälkomna! Ingen skulle bli gladare än jag. Kram http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 21:29

Jag har starka funderingar på att byta blogg. Tänkte mej den här istället: http://www.sussilullolitetill.blogspot.com   Vad tycker ni?   ...

Av Sussi - 5 juli 2009 10:50

Paraplydrinkar? Pyttsan! I stället för ett litet smuttande på en färgglad paraplydrink så vart det Jaeger (jäger). Hur jag mår? Hemligt. Undrar när närmsta apotek öppnar..... ...

Av Sussi - 4 juli 2009 15:16

....SEMESTER!!! Fett me najs liksom :-) Paraplydrinkar och sovmorgnar. Kan man kalla sej "hobbyalkoholist" när semestern är här?? *s* Kvällen ska tillbringas i Vårsta och fira en 50-åring. Ytterligare paraplydrink....*hehe* eller kanske en shot ren...

Av Sussi - 26 juni 2009 21:35

Här i Tumba är det bara fint! Drabbades dock av en liten smärre chock idag när jag skulle ta kopior på barnens pass och fick till min stora fasa se att de gått ut!!! *hjälp* Järnet iväg till Flemingsberg och där ansöka om nya. Ett gick bra (har ju et...

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sussilull & Lite till... med Blogkeen
Följ Sussilull & Lite till... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se