Alla inlägg under juni 2007

Av Sussi - 6 juni 2007 22:57

Nu är äntligen mitt efterlängtade keramik och pysselrum klart!

Här följer lite bilder på hur det såg ut för en månad sedan när det fortfarande var oljetankrum till idag när det är mitt alldeles egna rum!! Tack älskade G för allt du gjort för mej! Puss Love you!

Av Sussi - 6 juni 2007 15:08

Nu är den här!!!! Sommaren och nationaldagen!! Och mammas födelsedag!! Har precis varit och grattat den gamla haggan (läs den goa ungdomliga mamma) ;-). Presenten jag hade tänkt köpa fick utebli för affären som hade den var stängd och istället fick det bli blommor och choklad...men hon vart glad för det med! Vädret är helt underbart och man mår bara sååå bra när det är så här. Tänkte att jag skulle dela med mig lite av min yngsta sons funderingar och tankar...häromdagen när jag ångade på med mina stavar och han cyklade bredvid så tittade han på mej och så sa han:

-mamma...hur säger man jag älskar dej på stockholmska?

Jag tittade lite förvånat på honom och sa men en bred söderdialekt:

Ja elskar dej ....Det var tyst en liten stund och så kom det....

-Jaha...jag trodde man sa :- Schyssta tuttar!!

Som mamma i det här läget så blir man lite fundersam....

- Var har du hört det??

-det läste jag i dassboken som hänger på toan!! *asg*...tänk vad dom lär sej utav sina föräldrar!!

Ha en fortsatt skön nationaldag! Nu väntar grillen!


Av Sussi - 3 juni 2007 21:45

Nu är det gjort! Husvagnsracet är förbi. Hink, skurborste och trasa...ge järnet i 180 och *sjunger hejaramsa*..städa städa stääädaaa!!

Känns skönt. Nu är husvagnen redo för avdfärd mot Öland. Om tre veckor

bär det iväg! Jag längtar så det inte e klokt!! Kyrketorps camping here we come. Nu gäller det bara att hålla alla tummar för att vädret är bra så det inte blir 2 veckor med regn :-(..men det får vi inte hoppas!! ;-) Då blir det mycket dvdtittande och spelkvällar. Kan iofs vara skönt det med men solen och stranden är ju ändå det bästa...eller nej.Det bästa med de varma sommardagarna är kvällarna! En kall cider, en skön dusch och sen bara slå ihjäl mygg. Gu va skönt!

Nu ska jag gå och drömma...om Öland...och som min yngsta sa när vi åkte över ölandsbron ett år...mamma..finns det mycket Carlsberd här på Öland??

Det lilla goa livet!

Natti

Av Sussi - 2 juni 2007 19:44

Idag var det skolans dag. F  och jag åkte i morse kl 8.40 och var på skolan lagom till dockteatern skulle börja. Vi tittade på den och sen stod jag och pratade med "pissnisse" en stund innan G kom som en räddande ängel på sin vita springare (läs innan G kom som en skitig jourarbetare med sina utslitna skor). Träffade massor som jag inte sett på länge. Jättekul. Pratade lite med Albin också och frågade om han hade fått skriva några autografer nu efter Wild Kids och det hade han faktiskt. Kul för han men tråkigt att det inte vart han och hans lag som vann resan till Afrika. Fick veta att de hade lite knep om de ville slippa kamerorna ....de pratade om varumärken!! Det tyckte jag var coolt! Barn är inte dumma. Catta hade varit på drejkurs på Oskarshamns folkskola och det lät ju jättekul! *drömmer*...ja kanske någon gång...ska jag också lära mej.... :-)

Efter skoldagen så åkte vi och shoppade kläder till F. Helcoola oranga bla. Jag ville att han skulle ha en rutig skjorta också men serni det ville inte F!! Å har han bestämt sig så blir det så!! ingen idé att ens börja försöka övertala. Ni kan ju  själva se på bilden nedan att han är en bestämd liten man!

Vid hemkomsten så var det ju så fint väder så jag spände på mig skor och stavar och gick ut en rask promenix! Nu har man lite färg i ansiktet iaf. Sundhetstecken!

Nu ska vi kika på Göta Kanal 2 och jokern!

Ha det bra ikväll Sverige..wherever you are!

Av Sussi - 2 juni 2007 19:34

...är ju precis som vilken dag som helst för min man. igår hade vi bröllopsdag och tror ni han kom ihåg det? Behöver jag säga svaret...Som vanligt kom vi hem, F och jag åkte och köpte sallad och pizza och vi käkade framför tv.n

Jag bad F säga till G att : köper man inte blommor till sin fru när man har varit gift så länge? G svarade ...Åh fan e de idag...ne hörrudu (nu kommer standardfrasen) jag har hållit på att renovera ett helt hus för hennes skull så hon behöver inga blommor.....Och så tittar han på mej...eller vill du ha blommor???

Är han inte romantisk?? Vilken överraskning va?? Jag känner mej så uppskattad så det e inte klokt...Men har man stått ut med samma gubbe i 20 år så...att man aldrig lär sej!!?? Han har aldrig överraskat precis. Den enda överraskningen är väl att en annan står ut. SEXTON år har vi varit gifta!! Nej..dax att byta nu..till två tjugoåringar...en playboy och en snickare..och det jag ska se till innan är att de vet vad en bukett blommor är och hur de vet hur den ska användas!

Surprise me baby! Love you!

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards