Alla inlägg under juni 2007

Av Sussi - 13 juni 2007 22:40

Jag var ju bara tvungen att prova mina nya fina "snurkel"stämplar från forma hantverk ikväll. Dom liksom bara låg därnere i mitt pysselrum och ropade:

-Ssssssuuuuuuuussssssssi!!!! Vi är häääääääääär nuuuuuuuu!

Och så här vart det! *ler*


Av Sussi - 13 juni 2007 19:49

Idag har syrran ivigts i pysselvärlden!! Grattis till det! Hon har gjort flera halsband åsså kommer hon till mig med ett!! jag fick en vristlänk också. Jättefin. Kul kul. Nu är det inte länge kvar till semester. Det ska bli så skönt. Jag tror aldrig jag har längtat så mycket efter en semester som jag gör i år. Hoppas, hoppas att vädret är med oss i år också. Har förberett hemsidan till jobbet idag så att det kan "rulla" på under min semester och så att inte Suss behöver hålla på med den. Hon har nog att göra ändå skulle jag tro. Nu ska jag på jakt efter GTA Liberty City Stories som lillplutt har glömt hos en kompis efter en övernattning där.

Avslutar med ett kort på syrrans alster!

Tack o hej leverpastej!


Av Sussi - 12 juni 2007 22:10

Idag var det skolavslutning. Den blomstertid nu kommer sjöngs för full hals! Har varit och målat ikväll men orkar inte ladda upp vad jag har gjort ...kommer en annan dag. Istället laddar jag upp ett kort som jag gjorde till en nyfödd liten flicka!

Nu kudde!

Av Sussi - 12 juni 2007 11:33

Mamma vann budgivningen (det ör ju iofs inte så svårt ;-))!!

Inlyttning i augusti. Härliga sensommarkvällar på altanen med grill! jag tycker du ska ha en vedeldad tunna också !!

Grattis!


Av Sussi - 11 juni 2007 22:09

...är inte alltid kul. Varför är man alltid ute i sista stund?? Varför kan man aldrig från år till år lära sig?? *rycker på axlarna*...shit the same..nu är det klart iallafall.I morrn är dagen D här. Dagen då Fjompa går ut nian och Tedde trean! Wow...vilken grej! Jag kommer ihåg när jag gick ut både trean och nian ( det var ju bara ett par år sedan....hmmm). I trean tyckte man att fröken var det finaste man sett och i nian var man så glad att slippa henne!! Tänk vad man förändras...i trean så gick man hem med mamma och åt tårta och i nian var det bara att packa vin och öl och åka hölass efter traktorn! Oj oj oj ....Va KUL man hade!! Man har kul nu med..fast inte i en traktor..*ler*. Nåja pysslat har jag gjort och bla så knåpade jag ihop en ängel till Teddes fröken. Jag tänkte så här:

Fröken kommer nog ihåg min plutt som en liten timid ängel så så fick det bli!! (jag höll fingrarna i kors nu). Nu kan hon alltid titta på den ängeln och komma ihåg lillplutt. Det är ju faktiskt sista året som han har henne och handen på hjärtat så har hon ju lärt honom allt han kan! Tack fröken Birgitta för det!!

Av Sussi - 10 juni 2007 21:42

Det kan man undra. Med tanke på mitt huvud och hur himlen ser ut så tror jag att det kommer att bli det....den som lever får se! I morrn drar budgivningen på lägenheten som mamma vill ha igång. Detta var verkligen en fin lägenhet så vi hoppas och håller tummarna att hon går ut som en segrare ur detta. Idag var jag nere i Trosa igen men denna gången på kalas. God sallad och smaskig gräddtårta vart det! Vi var och tittade på A och N:s nya lägenhet också och den var jättefin. Hoppas att de kommer att trivas bra där nere i "världens ände". Som sagt sommartid är det ju fint men vintern...njae...hoppas!

Vedklyven har sussilull bemästrat idag också...*stolt*...känner mej som en skogshuggare nu :-). Det ligger ju några träd som ska klyvas så när det är klart är man nog rätt less på den där klyven...

Lite kort har jag fixat och kort kommer....!

Tjo och tjim vi ses nånting!

Av Sussi - 9 juni 2007 19:19

...var jag på idag! Solen stekte från en klarblå himmel och det var tur att man smorde in sej med solskyddsfaktor 15 innan man begav sig... Fyndade direkt härvor av virkgarn som jag ska virka gardiner av till källarfönstren! Började bra ska jag säga..... :-) Fjompa hittade ett armband i kungalänk. Precis lika som hans halsband så det var det första han köpte.....sen bara fortsatte det!! :-) Vi hittade massor med kul saker som man alltid har undrat hur man kan ha varit utan i alla år......*hmmm*.

B och E stod och sålde mattor så de var vi också förbi ett par gånger och morsade på. Catta var där med sina keramikgrisar också men hon var själv och shoppade när vi skulle morsa på henne. Vi fick prata med hennes man istället och det gick ju bra det med!.

Nu ska jag ner i källaren och nysta upp härvorna så jag kan börja virka!

Have a nice evening folks!

Av Sussi - 8 juni 2007 22:06

Känner mej som en karl!! Här har man suttit ute en helt underbar sommarkväll och "dragit ett par bira"...(smuttat på en öl som tjejer säger).

F går omkring och läser bellmanhistorier ur en bok. Livet känns fint just nu! Hakuna matata! I morgon är det Trosa marknad som gäller ...men ...det är i morgon det! Nu .........en öl till! Å jag som inte ens tycker om öl....!!*asg*

Skål!

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards