Alla inlägg under maj 2007

Av Sussi - 6 maj 2007 16:40

Ja..då har man gjort det! varit på Rhapsody in rock.Riktigt bra var det. Det var mycket bra artister med men en eloge till Johan Boding från Södertälje som var med och sjöng flera låtar. Bohemian rhapsody med queen gjorde han såååå bra. F var imponerad i början men det var lite för länge för honom att bara sitta still och lyssna så till slut så tyckte han inte någonting var bra....fast han gjorde det ändå. Nu har jag precis kommit hem från syrran och hennes kalas. Hon hade gjort jättegod smörgåstårta. M var där också och jag passade på att beställa ett av hennes hemgjorda pärlhalsband för de är så fina.Jag stämplade ett kort till syrran också som jag överlämnade idag och det kommer här nedan. Nu ska jag ägna resten av dagen åt min man och kanske lite till mitt blivande skaparrum också.. ;-). Ha det gott så länge.

Av Sussi - 4 maj 2007 00:05

Igår var det dax igen. Kurs på papprika i Enskede.

Behöver jag säga mer...jag är fast i stämplingens värld!

I morgon ska jag och F tillsammans med andra ur min familj gå på Rhapsody in rock och det ser jag jättemycket fram emot. Ska bli mest kul att se hur F reagerar på en konsert. Det enda vi har varit på så är det ju Skönheten och odjuret och det tyckte han ju var bra så vi får hoppas att det här också går hem.

Idag var de här och tömde oljetanken och sen sågade G ner den så nu är det bara att börja med mitt hobbyrum! Ska bli sååååååå kul. Nu ...trött. Natt natt

Av Sussi - 2 maj 2007 19:07

Det är det som F springer omkring och är nu..han fotar både högt och lågt som han ska ha på sin sida sen säger han. Vi får väl se hur de bilderna ser ut när han är klar... Onsdagen har flytit på i sin stilla gång..lönekörningen gjord och nya lönerna uppräknade. Härligt! Nu är det bara potten som ska på men den måste först godkännas. Bråkade lite med de otroligt griniga lönetanterna idag också,,,man blir ju helt stum när de sätter igång. De kan idiotförklara en helt utan anledning. Då blir sussilull lite förb... Och ibland kan jag inte hålla igen utan säger vad jag tycker..kanske retas lite också men det bjuder jag på! Skit ska skit ha! Eller vad säger jag.....menade förståss inte ett ord av det jag just skrev *håller fingrarna i kors*.Att jag själv går under titeln lönetant hör inte hit! Jag är iallafall inte sådär grinig! Det finns snälla löne"tjejer" också....I morgon är det dax för kurs på papprika igen. Det ser jag fram emot. Nu ska jag gå ner i källaren och röja ur tankrummet för de kommer och sanerar tanken  på fredag! Sen blir det keramik och scraprum för heeeela slanten. Lyllo mej!

Två kort lyckades jag göra igår och här kommer dom. Ha en bra kväll.

Kl.21.56

Tankrummet är tömt...och jag har hittat ett urgulligt citat av Nalle Puh:

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."

Av Sussi - 1 maj 2007 22:23

Satte mej vid datan för att surfa en stund...hittade gamla låtar....Tänk, jag kommer ihåg när jag stod i mitt rum hemma i Salem. Jag hade min bandspelare kombinerad radio på ( nej vi snackar inte dackefejden). Då börjas den spela....En kväll i tunnelbanan med Noice!! Jag var kär!! Hasse Carlsson the one and only! På med olika färg på strumporna ( för det hade ju Freddi) och digga järnet! Man satt och åkte ut till Gustavsberg bara för att se vart de bodde...*suck*..MEN jag var och är helt frisk. Första konserten....Folkparken i Södertälje here I come! Fick ganska bra platser men man hörde ju inte ett skit vad de sjöng för alla runtomkring en bara skrek...ja ja..okej..jag kanske också gjorde det men bara lite :-). Man var ju så kär!!! Om jag får gissa så tror jag att jag har spelat en kväll i tunnelbanan ca 300 ggr. Är det friskt? När man lyssnar på låten, och deras andra låtar, idag så kan man inte låta bli att le....De är ju inte bra alltså *fniss*. Men till skillnad på Noice och vad min äldsta son lyssnar på idag så spelade Noice som gudar!! De hade ju iallafall någon typ av melodislinga i låten någonstans. Det finns inte i det T lyssnar på ....NÅGONSTANS!!

Har varit och målat ikväll. Lyckades inte få draken klar men till nästa gång så! Sen ska den pryda hyllan i F:s rum. Då blir han glad. Hoppas att han är nöjd med färgerna också. Lite glitter räddar ju allt.... ;-) eller hur Bibbi?? *ler*.

Njut av bilden från min nostalgitripp så ses vi en annan dag!

Och här kommer även länken så att man kan läsa mer: www.noiceforever.com


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards