Alla inlägg under maj 2007

Av Sussi - 17 maj 2007 15:59

Ja..efter flera dagar sängliggande var det idag dax att bege sig till sitt andra hem...jobbet. Låg efter en hel del så det var bara att spotta i nävarna och "hugga i"...eller slänga sig över pappershögarna är väl rätta orden. Gick bra iallafall och efter så tänkte jag åka in på hundutställningarna på Hågelby men det var för kallt och man skulle nog bli "för sugen" om man klivit ur bilen där ;-). Så det vart att åka hem direkt.

Jag har ju varit och inköpt en Die cut så det är den som får bli min kompis resten av dagen tror jag. Eller så tar jag tag i gubben å gumman och målar klart. Får se vilket....jag får köra ole dole doff så får vi se vilket det blir.

I går kväll gjorde jag ett par kort iaf och här nedan är ett av dom.

Ha en fortsatt bra dag gott folk!

Av Sussi - 16 maj 2007 12:26

..så tycker jag att det är skönt att höra tiden gå...Jag har min fina klocka i köket och den tickar på som bara ett mekaniskt urverk kan göra. På något konstigt sätt så tycker jag att det är rogivande medan andra delar av familjen tycker att det är jobbigt att höra klockan. Kanske för att den delen av familjen är lite äldre än mej  ;-).

Jag var tvungen att ta ett kort på ett av mina vardagsrumsfönster idag också för solen sken så fint med sina strålar men lyckades jag få med dom på bilden ? Nope. Inte köksfönstret heller...men  jag lovar: Det var fint!

Peace på Er alla!

Av Sussi - 15 maj 2007 22:49

..och liten..

natti

Av Sussi - 15 maj 2007 19:55

...men det skulle jag göra!! Ja vilket program!!! Oh my god!! Nu undrar jag om det verkligen finns så mycket idioter och hur de lyckas hitta alla?? De slåss ju i varje program (tror jag för jag har inte sett så många)..och då menar jag slåss! Först trodde jag att det var inhyrda skådespelare men de drar verkligen stora tussar ur varandras hår!! Och boxas och det blir revor i tröjor och strumbyxor och you name it! Vad är tjusningen med att veta:

- i morgon ska jag vara med i jerry springer show så då får jag nog slåss..

*wow*..vilket sundhetstecken! Måtte aldrig vi i Sverige få ett liknande program för att de inte hittar några som kan vara med! *HOPPAS*

Försökte mej på att måla lite idag men det gick inge vidare...huvet dunka och jag hade av armen på vättegumman så jag svor en lång harang och gick och la mej och sov istället! Nu känns det bättre men arm(j-eln) är fortfarande av. Får försöka laga i morrn. Nu gott folk!

Roa Er kungligt!

Av Sussi - 15 maj 2007 12:56

Jag hittade ett helt underbart inlägg på Konsumbloggen (hua nu svor jag nästan) som jag tycker att alla våra goa kassörskor / kassörer på jobbet bör få ta del av så att de vet att vi är många som vet hur det är att sitta i kassan när " de där"  *viskar*..jobbiga kommer...

Läs och må bra!! :-)

Och chefen.....jag halkade in på konsumbloggen av en ren slump! ;-)!!

Jag har ju så tråkigt...

http://konsumbloggen.com/2007/05/04/varubergshaxan/#comments

Sussilull

Av Sussi - 15 maj 2007 12:38

...är inte gott. Det skulle jag aldrig kunna äta!

Känner mej något bättre idag men långt ifrån bra. Solen skiner och det är ju en liten ljusglimt i allafall. T kom hem från skolan förut för han var tvungen att gå på toa ..ja alltså inte gå på toan utan sätta sej där en stund ;-). Det är ju skrämmande när ungarna inte vill gå på toaletterna i skolan utan kommer hem och gör det. Det är ju trots allt en 15 min gångväg hem. Ja ja...som den snälla (och glöm nu inte sjuka) mamman så skjutsar man ju tillbaka honom till skolan så han inte behöver vara borta så länge från mattelektionen..Bara den lilla bilturen gjorde att man fick hopp om livet igen och såg att det finns en värld utanför husets 4 väggar. Det är ju trots allt dom man har stirrat in i de senaste dagarna. Nu längtar jag tills man orkar ta en liten promenad och få frisk luft också. Har ju inte blivit så mycket av den varan heller de senaste dagarna...

Nej nu har jag bara tråkigt och hoppas att jag blir frisk fort fort fort nu!

Heja sussilull friskt humör det är det som susen gör !

Heja heja heja!


Av Sussi - 14 maj 2007 20:48

och massvis med sol...dricka hemkört å cola vid en upplåsbar pool *sjunger*...*sjunger vidare*...det ska va reagge på sommarn, lite lullig var dag...*slutar sjunga*..Han är för skön Han Markoolio! Man blir uppåt när man hör låten trots en stor röd näsa fylld med någon konstig smörja!! Förkyldingen vill idte ge me sej!! Fan också. Nu är det bevisat..honungsvatten är bara en myt!! Jag har druckit flera gånger om dan men har det hjälpt sussilullan?? Nope inte ett dugg.

Tänk jag tror jag är bortskämd! När vi bodde i vårt gamla hus så hade vi bubbelbadkar och badade jag i det ofta??? Nope är svaret där med. Nu tänkte vi att i det här huset struntar vi i badkar och kör dusch och bastu istället...men nu går man här och gnäller som en tjurkärring (typ dom på lönekontoret ;-))...ååhh vi skulle haft ett badkar...*suck*..jag är nog bortskämd och det kan jag ju tacka min lilla mamma för!!! Kram på dig mamma som har lärt mig att vilja ha allt! Vad skulle syrran och jag ha gjort utan dej? Jo lärt oss att man inte kan få allt man ville ha *hihihi*.

När jag blir frisk då ska jag också lägga mig i en hög med rosor och vara lika glad som bebisen på bilden...men då skulle man väl gnälla över taggar och att det är fel färg på rosorna...ja..blir man någonsin nöjd? Ja jag kommer att bli det så fort förkylningen och febern är borta. Det är jag helt säker på! Simma lugnt ni därute i cyber!


Av Sussi - 13 maj 2007 22:22

..vart det idag. Nu är det dax för honungsvatten, två alvedon, nezeril och kudden. Mår skit! Hoppas att det är bättre i morgon. Det är inge kul att vara sjuk. F klagade också på att han började känna sig febrig så vi får väl se hur han är i morgon. Shit å shit. Det som är kort vecka och allt! Man ska ju hinna lika mycket fast på färre dagar. Ja ja...shit happens!

 Krya på mig!

Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards